ACSI FreeLife

Menu

Eindvideo: cultuurliefhebbers

levensgenietersRob van der Woude en Anna Mulder voelden zich als een vis in het water in het cultuurrijke Catalonië. Romaanse kerkjes, Romeinse schatten, het bedevaartsoord Montserrat en het huis van Salvador Dalí. Het was een enerverende reis. En de splinternieuwe LMC Musica waarmee ze op pad waren, was wel even wat anders dan hun eigen 22 jaar oude caravan.

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Eindvideo levensgenieters

Verandering van spijs …

De twee Driehuizenaren kamperen al ruim dertig jaar. Vroeger vooral in eigen land, maar tegenwoordig ook in Frankrijk en Spanje. En dat is niet het enige verschil. Anna: “Nu onze dochters het huis uit zijn en al lang niet meer meegaan op vakantie konden wij de ‘lawaai’-camping verruilen voor de charmecamping: kleinschalig met mooi uitzicht en rustiger.”

Een camping die zeker in die categorie valt, is Camping Cal Paradís in Sálo. Sinds de TestTour een nieuwe favoriet van Anna. Haar juryrapport: ”We hebben hier met heel veel plezier gestaan. Een hele kleine, rustgevende camping. Dit was echt helemaal ons ding.” En als we de beelden bekijken, bijvoorbeeld van het zwembad en het uitzicht, dan kunnen we dat wel begrijpen.

Oud en nieuw

Rob vertelde in de aanmeldvideo, opgenomen op een camping in Catalonië, over de caravan en trekauto waarmee ze al jaren op allerlei campings te vinden zijn. ”We staan hier met onze inmiddels al 22 jaar oude Kip-caravan die getrokken wordt door een 12 jaar oude Land Cruiser.” En dat Rob en Anna als testteam cultuurliefhebbers mee mochten met de TestTour, betekende een tweeweekse reis met een splinternieuwe caravan en trekauto. En die zijn allebei hartstikke goed bevallen! Rob en Anna hadden namelijk genoeg positieve woorden over voor de LMC Musica en Jeep Compass.

Rob zegt eerlijk: ”Deze auto heeft mijn verwachtingen veruit overtroffen.” Hij is vooral erg te spreken over de versnellingsbak, de comfortabele stoelen en het sportieve stuur. Maar de echte grote verrassing is de caravan. Terwijl Anna de luxe LMC presenteert, zegt ze: ”Ik moet zeggen dat die echt uitstekend bevalt.” En de diverse nieuwigheden zoals de dimbare lichten en de boordcomputer laten haar zien hoeveel caravans door de jaren heen zijn veranderd. De TestTour is dus in meerdere opzichten een echte ontdekkingsreis geweest.

Ontmoet de cultuurliefhebbers

De artikelen en video’s die verschenen zijn, geven al een heel goed beeld van hun reis. Maar alle belevenissen en uitgebreide testervaringen lees je op je gemak terug in de komende edities van het ACSI FreeLife magazine. Daarin staan verhalen en foto’s die nog niet eerder op de website zijn verschenen.

Maar nog leuker is het natuurlijk om Rob en Anna echt te ontmoeten! Onze cultuurliefhebbers staan op zaterdag 13 oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ze zitten nog vol verhalen. Stel ze zeker ook al je vragen en bekijk de caravan waarmee ze op reis zijn geweest. We maken hun exacte locatie op de beurs hier nog bekend. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Eindvideo: cultuurliefhebbers

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht