ACSI FreeLife

Menu

Eindvideo: actievelingen

LMC MusicaStephan Voogt en Kim Bakker hebben heel wat voor hun kiezen gekregen in Catalonië. Bijna elke dag wel een nieuw sportief avontuur: mountainbiken, raften, hiken, klimmen. En daarnaast werden de fijne Jeep Compass en de opvallende, roodwitte Eriba uitvoerig getest. Wordt dit de droomcaravan waarmee ze in de toekomst door Europa gaan trekken?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Eindvideo actievelingen

Jong geleerd

Al zo lang de twee actieve eenentwintigjarigen zich kunnen herinneren, gaan ze op kampeervakantie. Niet samen, maar met hun eigen ouders. Met vouwwagen-, caravan- en tentervaring hebben ze het kamperen in vele vormen meegemaakt. Maar ook als stel zijn ze al een aantal jaar met veel plezier op allerlei campings in Europa te vinden. Dus toen de oproep voor de ACSI FreeLife TestTour voorbijkwam, hoefden ze niet lang na te denken …

Stephan tijdens de ophaaldag: ”Wij hebben ons aangemeld als testers omdat het ons leuk lijkt om samen een caravan te testen, om te kijken waar onze ideale, toekomstige caravan aan moet voldoen.” En het feit dat Stephan en Kim dit jaar toch al naar Spanje wilden, was natuurlijk mooi meegenomen.

Opvallen en bevallen

De Eriba Troll 530 was een van de grote publiekstrekkers van de ACSI FreeLife TestTour. Overal waar de actievelingen de caravan parkeerden, kwamen er geïnteresseerden op hun af. Op een van de laatste dagen van de TestTour vertelt Kim vrolijk: ”We krijgen héél veel reacties. […] Ze komen altijd vragen wat we aan het doen zijn. […] En ze willen ook allemaal kijken.” Dat zal wel even wennen geweest zijn voor de bescheiden actievelingen.

Als er iets duidelijk is geworden tijdens het tweeweekse testavontuur, is het wel dat de Eriba enorm goed bevallen is. Het juryrapport van de actievelingen liegt er dan ook niet om. ”Het is een mooie, kwalitatief goede en praktische caravan”. Wel is de Eriba voor Stephan en Kim nu nog wat aan de dure kant. Dus dat wordt nog even sparen! Maar zo’n fraaie caravan is dat wel waard, aldus de actievleingen.

Ontmoet de actievelingen

De artikelen en video’s die verschenen zijn, geven al een heel goed beeld van hun reis. Maar alle belevenissen en uitgebreide testervaringen lees je op je gemak terug in de komende edities van het ACSI FreeLife magazine. Daarin staan verhalen en foto’s die nog niet eerder op de website zijn verschenen.

Maar nog leuker is het natuurlijk om Stephan en Kim echt te ontmoeten! Onze actievelingen staan in het weekend van 13 en 14 oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ze zitten nog vol verhalen. Stel ze zeker ook al je vragen en bekijk de caravan waarmee ze op reis zijn geweest. We maken hun exacte locatie op de beurs hier nog bekend. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Eindvideo: actievelingen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht