ACSI FreeLife

Menu

Beurs gebruikte caravans en campers

WTC Expo – onder meer organisator van Caravana – in Leeuwarden introduceert een beurs voor gebruikte caravans, campers, boten en auto’s. Van vrijdag 18 tot en met 20 oktober 2013 vindt in het WTC Expo Leeuwarden voor de eerste keer de beurs Outlet-weekend plaats.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
outletweekend

Outlet-weekend is een nieuw initiatief van WTC Expo in samenwerking met NDC Mediagroep en YachtFocus en komt voor uit de eerder georganiseerde gebruikte botenbeurs Bootoutlet en de vorig jaar voor het eerst georganiseerde beurs Kampeeroutlet. De organisatie verwacht met het bundelen van beide beurzen en het toevoegen van auto’s, dat de segmenten elkaar versterken en er een uniek aanbod ontstaat.

Gebruikte caravans en campers

De beurs vindt plaats in drie beurshallen van het WTC Expo hallencomplex met een oppervlakte van 25.000 m2. Elke hal heeft zijn eigen thema. Zo is er een autohal met auto occasions, een kampeerhal met tweedehands campers, caravans en kampeeraccessoires en in de botenhal vind je gebruikte boten en marktkramen met watersporttoebehoren. Ook is het voor particulieren mogelijk een verkoopplaats voor boot, camper of caravan te huren.

Er wordt door de organisatie gerekend op zo’n vijfhonderd voer- en vaartuigen en op minstens 15.000 bezoekers. Outlet-weekend wordt gehouden van 18 tot en met 20 oktober 2013 in het WTC Expo in Leeuwarden. Op vrijdag is de beurs geopend van 14.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie via Outlet-Weekend.nl.

Ook in ACSI FreeLife magazine

De tweedehands markt wint steeds meer terrein. Ook ACSI FreeLife magazine speelt daar op in door het publiceren van een nieuwe rubriek genaamd Occasions. In deze rubriek worden jong gebruikte caravans en campers getest. Een handige koopwijzer als je op zoek bent naar een tweedehands caravan of camper, maar ook een richtlijn voor particulieren die hun kampeermiddel willen verkopen.

In het augustus/september nummer van ACSI FreeLife magazine vind je de eerste editie van de nieuwe Occasion rubriek. Bestel het nieuwe nummer hier.

bestel magazine

 

Praat mee

Praat mee: Beurs gebruikte caravans en campers

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht