ACSI FreeLife

Menu

Onbezorgd kamperen met ACSI Verzekeringen

Relaxed kamperen kan pas echt als je weet dat alles goed is geregeld. Ook in het geval van schade of diefstal. ACSI Verzekeringen biedt het meest complete verzekeringspakket voor de kampeerder. Voor thuis, onderweg en op vakantie. Wij zetten de unieke voordelen op een rijtje.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
ACSI Verzekeringen_camping Sobec

1. Combinatie camper- , caravan- en vouwwagenverzekering én reisverzekering

Bij het afsluiten van de Caravan-, Camper- of Vouwwagenverzekering kies je eenvoudig voor de optie doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Je profiteert zo van een aantrekkelijke combinatiekorting.

Standaard zijn schade door brand, diefstal en storm verzekerd. Zo is de Caravanreisverzekering, waar ACSI Verzekeringen ooit mee begon, weer terug in een nieuw jasje. Als je deze verzekering in het verleden hebt afgesloten, hoef je niets te doen. Hij loopt gewoon automatisch en ongewijzigd door.

2. Fietsen zijn gratis meeverzekerd

Op de reisverzekering zijn fietsen gratis meeverzekerd tegen schade en diefstal tot € 2.500. Een hogere dekking afsluiten kan natuurlijk ook. Zo zijn je fietsen, en ook de accessoires zoals vermeld op de aankoopnota, tijdens je reis altijd goed verzekerd.

3. Dekking bij verhuur

Uniek aan de ACSI Verzekeringen voor je camper, caravan en vouwwagen is dat je kampeermiddel ook is verzekerd bij verhuur aan particulieren.

4. Spiegelkorting camper

Nog een unieke service van ACSI Verzekeringen is de zogeheten ‘spiegelkorting’. Dat betekent dat je de schadevrije jaren van je auto, ook als die niet verzekerd is bij ACSI Verzekeringen, kunt gebruiken voor de verzekering van je camper. Dit scheelt aanzienlijk in premie. Deze service is extra aantrekkelijk voor beginnende camperaars.

5. Aanschafwaarderegeling

Is je caravan, camper of vouwwagen gestolen of total loss? Met de aanschafwaarderegeling van ACSI Verzekeringen krijg je tot drie jaar lang de aanschafwaarde terug.

6. Alle schadeverzekeringen onder één dak

Als je op reis bent, wil je natuurlijk dat het ook thuis goed geregeld is. Daarom kun je je polispakket bij ACSI Verzekeringen nu ook uitbreiden met een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering en woonhuisverzekering.

7. Let op: allrisk auto is niet allrisk caravan!

Veel caravanbezitters denken dat de caravan automatisch allrisk is meeverzekerd wanneer de auto dit is. “Dat is niet het geval”, legt Hans den Hartog van Den Hartog Financiële Diensten, deskundig partner van ACSI Verzekeringen, uit. “De caravan lift alleen mee op de WAM-dekking (Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen) van de auto als deze is aangekoppeld én deelneemt aan het verkeer. Deze vergoedt dan ook alleen de schade veroorzaakt aan derden. De schade die zelf wordt veroorzaakt aan de caravan dus niet! Voor dit risico is er de extra dekking ‘Beschadiging & Aanrijding’ onder de Caravanverzekering.

ACSI Verzekeringen in het kort:

• Verzekeringspakket op maat.
Dus geen dubbele dekkingen en onnodige opties.
• Eén noodnummer bij calamiteiten.
• ACSI FreeLife magazine gratis bij je verzekeringspakket.
• Eenvoudig afsluiten op ACSIverzekeringen.nl
• Liever persoonlijk advies? Bel 085 – 7470470 of mail naar info@acsiverzekeringen.nl

Praat mee

Praat mee: Onbezorgd kamperen met ACSI Verzekeringen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht