ACSI FreeLife

Menu

ACSI lanceert CampingCard ACSI-app

Campingspecialist ACSI heeft een nieuwe app gelanceerd: de CampingCard ACSI-app. De app is een aanvulling op de CampingCard ACSI-gids en met name handig voor onderweg.

Auteur
Willeke Verbeek
Datum
9
9
ReactiesPraat mee

Zo kan er via GPS gezocht worden op campings in de omgeving of er kan handmatig een locatie op de kaart worden aangegeven. Daarnaast is van iedere camping uitgebreide informatie aanwezig. Allemaal te gebruiken zonder internetverbinding, op smartphone én tablet.

2.739 Europese campings

De CampingCard ACSI-app is speciaal ontwikkeld voor de CampingCard ACSI-gidsgebruikers. Alle 2.739 Europese campings die deelnemen aan het kortingssysteem voor het laagseizoen zijn in de app opgenomen. Van iedere camping is zeer uitgebreide campinginformatie aanwezig.

Daarnaast bevat de app uitgebreid kaart- en fotomateriaal, is het mogelijk om favoriete campings te bewaren en de campings te bellen of te mailen. Tijdens het zoekproces kan uitgebreid gefilterd worden aan de hand van 150 voorzieningen (o.a. tarieven, verblijfsperiode, doorreiscampings, zwembad etc.). De app is beschikbaar in 13 talen.

CampingCard ACSI-app; snel een camping vinden

De CampingCard ACSI-app is ontwikkeld door de specialisten van ACSI. Tijdens het ontwikkelproces is gekeken naar technische voorwaarden, gebruiksgemak en het design. Uiteraard zijn in het proces ook de wensen van kampeerders meegenomen. Net als bij alle overige producten van ACSI is ook bij deze app de insteek geweest ‘de Europese kampeerder eenvoudig en snel een camping laten vinden’.

Beschikbaarheid

De CampingCard ACSI-app is exclusief verkrijgbaar voor CampingCard ACSI-gidsgebruikers en ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gidsgebruikers. De app is geschikt voor smartphones en tablets met het besturingssysteem iOS7 en hoger of Android versie 4 en hoger. De toegang tot de app kost € 3,59. Meer informatie over de app: CampingCard.com/app

Praat mee

 1. PD
  Pim van Dongen

  Ik zou graag een app voor windows phone/windows 10 mobile willen. Echt een gemis dat ik er recht op heb en in feite voor betaald heb, maar er geen gebruik van kan maken.

  Reageer
  0
  0
 2. JK
  Jan van Kampen

  Ook ik zou graag de app voor Windows Phone kunnen gebruiken

  Reageer
  0
  0
 3. P
  P.Haverlach

  Goedenavond,
  Ik heb op 18-1-2016 een wijziging in mijn Acsi geplaats op de de APP te krijgen echter hij blijkt voor Microsoft telefoon niet te bestaan.
  Graag dan ook mijn bestelling annuleren.
  Graag verneem ik van u een bericht.

  Met vriendelijke groet,
  P.Haverlach.

  Reageer
  0
  0
  1. Zou u contact op willen nemen met afdeling Klantenservice? Daar kunnen ze u verder helpen: +31(0)488-452055

   Reageer
   0
   0
 4. c

  Jammer dat ie niet beschikbaar is voor ons.hebben er altijd veel gebruik van gemaakt

  Reageer
  0
  0
 5. h

  1 jaar later nog niks…..

  Reageer
  0
  0
 6. JD
  Jeroen van Dongen

  Helaas wordt het nieuwste en snelst groeiende platform Windows phone , volledig vergeten. Jullie beginnen na jaren trouw gebruik helaas wat steken te laten vallen. JAMMER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reageer
  0
  0
  1. Apps voor Windows staan op de planning. Het is nog te vroeg om een datum te noemen, maar we zijn ons ervan bewust dat dit besturingssysteem veel gebruikt wordt.

   Reageer
   0
   0
 7. HC
  Halbe Claus

  Dat zou mooi zijn , als we onderweg zijn om via de IPad een Camping te zoeken

  Reageer
  0
  0

Praat mee: ACSI lanceert CampingCard ACSI-app

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation