ACSI FreeLife

Menu

ACSI-inspecteur; de harde werker

De 340 Nederlandse en Vlaamse ACSI-inspecteurs zijn in de voorjaars- en zomermaanden druk bezig om bijna tienduizend Europese campings te inspecteren. Ook tijdens de vakantieperiode zijn deze harde werkers dus op pad. De Vlaamse radiozender Radio 2 sprak in augustus met een van deze inspecteurs.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
inspecteur

De Vlaamse inspecteur werd geïnterviewd over haar inspectiewerk, want: waar wordt eigenlijk op gecontroleerd? Werkt zij met een checklist? Ook kwam aan bod waarom zij inspecteur voor ACSI is geworden, wat er leuk is aan het werk en of er ook minder leuke kanten zijn aan het werken in de zomerperiode.

ACSI-camping inspecteren

Ook werd de inspecteur gevolgd tijdens een inspectieronde op een van ‘haar’ campings, Camping Grimbergen vlakbij Brussel. Het radio-interview is hieronder te beluisteren.

Interview op Radio 2

 

Praat mee

 1. AS
  Annet Joosten-Scholte

  Ik zou de inspecteurs willen aanraden de campings ook in het voor- en naseizoen regelmatig te inspecteren. Het is namelijk zo dat het sanitair dan bij heel veel campings slechts 1 of 2 keer in de week wordt gereinigd. Ook bij campings die een 8 krijgen als waardering. Als er dan mensen zijn die het sanitair vies achterlaten duurt het soms dagen voor het weer netjes is!

  Reageer
  0
  0

Praat mee: ACSI-inspecteur; de harde werker

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht