ACSI FreeLife

Menu

Aantal campings met Thetford-machine groeit

De afvaltank van de toiletcassette automatisch laten legen en spoelen. Dat kan vanaf komend kampeerseizoen op nog meer campings. Het aantal campings met zo’n Thetford-wasmachine voor je toiletcassette is namelijk uitgebreid.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Thetford machine

Het aantal campings met een Thetford-machine stijgt dit jaar van 51 naar 60. Vanaf het nieuwe kampeerseizoen vind je het automaat op 60 campings in Nederland, Duitsland en Spanje. Daarnaast worden binnenkort alle bestaande Thetford-machines vervangen door een nieuwe machine.

Prijs

De wasmachine is geschikt voor alle Thetford-afvaltanks. Het automaat werkt heel eenvoudig. Allereerst kies je het gewenste programma. Met een dosis Aqua Kem Blue betaal je € 2,50, zonder vloeistof kost het € 1,50. Betalen kan met een bankpas of met de Thetford kaart.

Vervolgens plaats je de afvaltank in de machine en plaats je de afvalbeker. Voordat je op start drukt, moet je niet vergeten de schenktuit los te draaien en de verdere instructies op het scherm te volgen. Binnen drie minuten is je afvaltank weer schoon en fris.

Welke campings?

Met de spoelmachine wordt de Thetford-afvaltank van je cassettetoilet autmomatisch schoongespoeld.  Wil je weten of jouw camping ook voorzien is van zo’n wasmachine voor je toilet? Hier kun je precies zien welke campings hierbij zijn aangesloten.

Praat mee

Praat mee: Aantal campings met Thetford-machine groeit

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation