ACSI FreeLife

Menu

Bert en Veronique ontdekken het hybride caravan trekken

ACSI FreeLife TestTour logoVoor Bert en Veronique, testteam Actieve Levensgenieters, zit de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV als gegoten. Deze plug-in hybride auto was tijdens de ACSI FreeLife TestTour naar de Jura het rijdende onderkomen van de Vlaamse testers.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
afb Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 2

Signalement

Merk
Mitsubishi
Model
Eclipse Cross PHEV
Testjaar
2023
Gewicht
Rijklaargewicht: 1.975 kg; maximumgewicht: 2.425 kg; trekgewicht geremd/ongeremd volgens fabrikant: 1.500/750 kg; geadviseerd maximum-trekgewicht: 1.500 kg; maximum-kogeldruk: 75 kg.
Basisprijs
Vanafprijs Eclipse Cross € 40.990, prijs testauto € 47.990

De Mitsubishi heeft een nieuwe voorkant en een geheel nieuwe achterkant. Een geüpdatet uiterlijk dat bij Bert en Veronique goed in de smaak valt. “Het is een mooi ontworpen auto en hij is best groot. Vooral de lichtmetalen wielen vinden we erg mooi. Het is trouwens voor het eerst dat we in een hybride auto rijden met een caravan (een Bürstner Premio 455 TS) aan de trekhaak.”

Interieur

Ook over het interieur zijn de caravanners enthousiast. “Er is veel beenruimte, zowel voor- als achterin. En het interieur is aangenaam licht dankzij het grote glazen panoramadak. De leren bekleding doet lekker luxe aan. De voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar, ze zijn niet te hard of te zacht en bieden veel comfort. Bovendien zit de hoofdsteun op de juiste plaats.”

De uitgebreide test van de Eclipse Cross

Voordat Bert en Veronique richting de Jura trokken, ging onze autojournalist Mario Vos alvast de weg op met de Eclipse Cross en de Bürstner Premio aan de trekhaak. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan het uitgebreide verhaal over de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV (waarin ook de ervaringen van Bert en Veronique zijn verwerkt) én bekijk de video.

Praat mee

 1. SS
  Sarry van der Scheer

  Top trek auto wij zijn zeer tevreden

  Reageer
  1
  0

Praat mee: Bert en Veronique ontdekken het hybride caravan trekken

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht