ACSI FreeLife

Menu

Holtkamper Kyte XL tenttrailer

Kamperen in een tent is de oervorm van een kampeervakantie. De tenttrailer staat een paar treden hoger op de evolutionaire kampeerladder. ACSI FreeLife testte de bijzondere Holtkamper Kyte XL.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
holtkampertenttrailer

Stormvast

Met z’n tweeën is het opzetten van de Holtkamper Kyte zonder grote krachtinspanning te doen. Ook de luifel staat binnen no time. De Holtkamper tenten staan er om bekend stormvast te zijn, maar is dat ook zo? Met echte wind kon het helaas niet getest worden, want er was geen storm te bekennen. Toch vond de tester een andere manier om aan te kunnen tonen dat de tent stormbestendig is dankzij de vorm en veerkracht van de opbouw van de tent.

Positieve punten Holtkamper Kyte

Wat betreft de indeling van de Kyte gooit vooral de keuken hoge ogen door een handig boxensysteem en een driepits gasstel. Ook het King Size kwaliteitsmatras is zijn geld zeker waard. Wegen alle positieve punten op tegen de nadelen van het kamperen met een tenttrailer? Vind het antwoordt op deze vraag in het ACSI FreeLife magazine van juni 2013.  Hier te bestellen.

Signalement

Merk: Holtkamper
Model: Kyte XL
Woonoppervlakte incl. voortent: 30 m2
Tentdoek: Egyptisch katoen
Bagagecapaciteit: 1500 liter
Testjaar: 2013
Basisprijs: € 16.995

Praat mee

 1. SG
  Sam van Gentevoort

  Echt een briljant product! Wij hebben er erg veel plezier. Graag delen wij deze ervaring. Daarom verhuren wij onze Kyte ook. Op onze website http://www.luxevouwwagenhuren.nl staat meer informatie.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Holtkamper Kyte XL tenttrailer

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht