ACSI FreeLife

Menu

Good things come in small packages

De TrailDOG vouwwagen van de Hamburgse fabrikant 3DOG camping biedt een grote verrassing in een kleine verpakking. Voor onze test, die je in z’n geheel leest in ACSI FreeLife editie 2-2015, stond een model met oploopremsysteem, keukenmodule en zonneluifel gereed. 

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
DSC 0227 Kopie

Tijdens het rijden gedraagt de TrailDOG zich voorbeeldig, dankzij de ruime spoorbreedte, de banden met een laag profiel, de schokdempers en de goed werkende oplooprem. Voor moderne, kleine auto’s zal de TrailDOG in de bergen weinig uitdaging vormen.

Snelle keuken

De keuken is snel klaar voor gebruik. Draai gewoon de achterwand van de aanhangwagen open. Deze is met twee scharnieren aan de linkerkant bevestigd. Sluit vervolgens de afvalwatertank aan, draai het ventiel van de gasfles open en gebruik de piëzo-ontsteker van het tweepits gasfornuis.

De kraan van de wasbak haalt met hulp van een elektrische pomp het water uit de watertank die tussen de lengtebalken van het chassis gemonteerd is. De tank kan worden gevuld via een opening in de linkerwand.

Grote laadruimte

De geopende keuken geeft toegang tot de grote laadruimte tussen de tent en de bodemplaat. Wie de TrailDOG nog te klein vindt of wie liever overdekt kookt, kan zijn vakantieverblijf vergroten door middel van een zonneluifel of voortent. Met z’n tweeën bouw je de TrailDOG inclusief zonneluifel met drie stangen ter ondersteuning en een zijpaneel voor de keuken in 15 minuten op.

Het basismodel is er vanaf €8950. Met oplooprem, keuken, zonneluifel met zijpaneel voor de keuken, scheidingswanden en bedden met vering komt de prijs op € 14.030. Onze leeftest met de TrailDOG, natuurlijk met veel detailfoto´s en technische specificaties, lees je in de 2-2015 editie van ACSI FreeLife magazine.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Good things come in small packages

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht