ACSI FreeLife

Menu

Vouwwagens van 2014

Naast tenten, caravans en campers, komt ook de vouwwagenmarkt ieder jaar met noviteiten. In een special in het februari/maart nummer van ACSI FreeLife komen de vouwwagens van 2014 aan bod.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Onderweg

Stijlvolle vouwwagens

Zo lees je bijvoorbeeld over de nieuwe Schäfer Travel Sleeper. Heb je er genoeg van om met je onopvallende tentje op de camping te staan? Wed maar dat je aandacht krijgt met deze vouwwagen! Deze stijlvolle wagen is gemaakt van cederhout en is de ultieme publiekstrekker. Wil je binnen of buiten koken? En heb je liever een vast bed of twee losse bedden? Omdat de wagen met de hand wordt gemaakt, kun je helemaal naar eigen wens je inrichting kiezen.

Is er nog een nadeel? Tja, het prijskaartje van dit luxe maatwerk is pittig: vanaf € 19.900 is de houten kampeerbuddy van jou.

Camp-let, Raclet, Aart Kok

Het merk Camp-let komt vanaf 2014 alleen nog met vouwwagens met een doek van acryl. Dankzij een intensieve testen met de tentenspecialist Isabella, hebben ze het acryldoek bewerkt tot het beter ademt dan normaal en extra stevig is, vooral rond de stokken. Het Franse merk Raclet komt met een totaal nieuw model: de Panama-Up. Deze vouwwagen is volgens de fabrikant het ideale rondtrekmodel dat je in 2 minuten kunt opbouwen.

Vouwwagenspecialist Aart Kok komt met een handigheidje voor in de vouwwagen: een nieuw klimaatbeheersingssysteem. De Combi-Camp Heat bestaat uit buizen die door de vloer en onder het bed doorlopen en warme lucht in de winter en koude lucht in de zomer blazen.

Benieuwd waar de overige fabrikanten mee komen in 2014? Je leest alles over de nieuwe vouwwagens in het februari/maart nummer van ACSI FreeLife.

bestel magazine

 

 

Praat mee

Praat mee: Vouwwagens van 2014

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht