ACSI FreeLife

Menu

Verkrijgbaarheid Aart Kok tenttrailers

De Aart Kok en de Zambezi tenttrailers zijn met ingang van het nieuwe kampeerseizoen alleen nog verkrijgbaar in de eigen vestigingen van Aart Kok Adventure in Heemstede en Roden. Het bedrijf geeft als reden hiervoor aan dat er specialistische kennis nodig is om gedegen advies te kunnen geven aan de klant die een op maat gemaakt product wil kopen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
aartkok

Aart Kok

Naar eigen zeggen zijn er in het Aart Kok assortiment zoveel mogelijkheden in tenten, kleuren en uitvoeringen dat er bij het verkooppunt veel ruimte nodig is om een totaal overzicht van het assortiment te kunnen garanderen.

“De klant die een Aart Kok koopt is kritisch in zijn keuzes en doorgaans goed op de hoogte van zijn wensen. Je hoeft hem over kamperen niets te vertellen. Des te belangrijker is een stevige kennis van zaken bij het verkooppersoneel, dat up to date moet zijn met de continue veranderingen en toevoegingen in het assortiment.”

Vouwwagens, outdoor trailers en tenten

Aart Kok produceert ook vouwwagens, outdoor trailers, daktenten en tenten. Voor hun producten maken ze gebruik van de eeuwenlange zeilmakertraditie in Nederland. Ook het doek komt uit Nederland. Daarnaast maak je met de aankoop van een nieuwe wagen niet alleen jezelf blij, want van iedere aankoop wordt er een bedrag gedoneerd aan Oxfam Novib.

De winkel in Heemstede is te vinden aan de Cruquiusweg nummer 29 en de winkel in Roden aan de Westeresch 6. Kijk voor overige verkooppunten, openingstijden en contactgegevens op AartKok.nl.

Praat mee

Praat mee: Verkrijgbaarheid Aart Kok tenttrailers

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht