ACSI FreeLife

Menu

Collectie luifelwanden Travellife is nu compleet

Heb jij voor je caravan of camper een luifel van Thule, Fiamma of Dometic? Dan kun je op bepaalde dagen vast en zeker wel wat extra beschutting gebruiken als je onder de luifel zit. Travellife heeft daar iets op bedacht met een uitbreiding van de luifelwandencollectie Scala.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
luifel zijwanden_Travellife Scala

De zijwanden waren al een tijdje te koop, maar met de nieuwe voorwanden en een deurwand is de Scala-collectie voortaan compleet. Dankzij deze verzameling modulaire luifelaccessoires ‘creëer je het gevoel van een echte voortent’, zoals de fabrikant het omschrijft. Het zorgt bovendien voor extra beschutting en privacy. Het doek is dankzij een dubbel gecoate polyester stof water- en uv-bestendig. Houd er wel rekening mee dat de luifeldelen vast zitten met bandjes en daarom nooit honderd procent winddicht zijn.

Drie afmetingen

De Scala-collectie bestaat uit drie afmetingen in de vorm van voorwanden met een raam, een voorwand met een deur en drie verschillende zijwanden (M, L, XL). Dankzij deze verschillende maten kun je alle onderdelen op elkaar laten aansluiten en bepaal je zelf of dat deur links- of rechtsvoor komt. De water- en uv-bestendige luifelwanden zet je in een handomdraai in elkaar door middel van aluminium spanstangen met smartlock en klikgespen.

Het concept van Travellife Scala uitgelegd in een korte animatie van 11 seconden.

Zo vind je de luifelwanden die bij jou passen

Om de kampeerder een handje te helpen in de zoektocht naar de juiste Scala, kun je op de website van Travellife sinds kort de hulp inroepen van een configurator. Je voert het type, de lengte en aanbouwhoogte van de luifel in en de configurator laat je weten welke combinatie voor- en zijwanden je nodig hebt.

Prijzen

Afhankelijk van het type luifel en de afmetingen zijn de luifelwanden verkrijgbaar vanaf € 637,90. Zo betaal je 2x € 209 voor de zijwanden, € 119,95 voor een voorwand met raam en € 99,95 voor een voorwand met deur.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Op zoek naar het laatste kampeernieuws?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Probeer nu

Praat mee

Praat mee: Collectie luifelwanden Travellife is nu compleet

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht