ACSI FreeLife

Menu

Soilera: nieuw tentenmerk

Soilera is een nieuw tentenmerk op de Nederlandse markt. Vier kampeerspecialisten hebben het merk samen opgezet ‘voor en door kampeerders’.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Kampeerwereld Hendriks, Bax Totaal Recreatie, OutdoorXL en Pauw Recreatie hebben samen met tentenmaker Joost Karsten het Soilera-project op touw gezet. Het is een volledig nieuwe tentenlijn, die staat voor kwaliteit. De tenten zijn exclusief te koop bij de vier kampeerspecialisten.

Soilera speelt in op wensen

“Soilera is momenteel nog een klein merk, maar door de jaren heen zal het merk zich ontwikkelen. Door de kleinschaligheid kan Soilera snel inspelen op de wensen en verwachtingen van consumenten”, zegt Jean Paul Hendriks, directeur van Kampeerwereld Hendriks.

De feedback van klanten wordt ingezet bij een nieuwe productie. Op die manier is Soilera een tentenlijn ‘voor en door’ kampeerders. Ook bij het ontwerpen van de tenten is rekening gehouden met de wensen van de kampeerder. Er is dan ook veel aandacht besteed aan privacy, nachtrust en het gezinsleven.

Voor en door kampeerders

Vrijwel ieder model is leverbaar in polyester of technisch katoen. In de afwerking is gebruik gemaakt van stevige ritsen en is er extra aandacht gegaan naar de afwerking van stiknaden. Een Soilera tent staat hiermee naar eigen zeggen voor kwaliteit en een lange levensduur.

De verwachting is dat de eerste familie- en bijzettenten van Soilera deze zomer in de verkoop gaan. De winkels geven 2 jaar garantie op de tenten. De prijzen variëren behoorlijk. De goedkoopste Soilera (bijzet)tent is er al voor ongeveer € 100, de duurste kost zo’n € 1.100. Kijk voor meer informatie over de tenten op deze website.

Op de foto zie je de Soilera Topaz poly/katoen voor 4 personen.

Praat mee

Praat mee: Soilera: nieuw tentenmerk

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation