ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe website voor tentmerk Cabanon

Alle Cabanon tenten en vouwwagens vind je vanaf nu op de Nederlandse website Cabanon.nl. In een eigentijds design wordt het assortiment van Cabanon weergegeven.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Ook vind je een handig overzicht van de verkoopadressen van jouw kampeermiddel naar keuze.

Cabanon tenten en vouwwagens

Waar voorheen alleen een buitenlandse site met het totale assortiment van Cabanon te vinden was, is er nu een Nederlandse website met alleen de producten die in Nederland te krijgen zijn. Daarnaast is vooral de gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe site flink verbeterd.

“Door de nieuwe en voor de Nederlandse markt aangepast site is het sneller en makkelijker zoeken binnen het juiste assortiment. De productspecificaties zijn op de Nederlandse site vele malen makkelijker op een rijtje te zetten. Ook zijn de productfoto’s van een veel hogere resolutie waardoor de details beter te zien zijn. De foto’s zijn dus aangepast aan de huidige standaard en huidige apparatuur”, zo legt Rudolf van Rooij, marketingmanager van De Wit Schijndel uit.

Verkooppunten

De producten van Cabanon worden geïmporteerd door Maryvo International en verkocht bij De Wit Schijndel, Pauw Recreatie en Vouwwagencentrum Siddeburen. Kijk voor meer informatie op Cabanon.nl.

Praat mee

Praat mee: Nieuwe website voor tentmerk Cabanon

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation