ACSI FreeLife

Menu

Koel wakker worden met nieuwe Coleman tenten

Uitslapen. Dat zit er in een tent niet altijd in. Bij Coleman hebben ze daar met de Blackout Bedroom technologie iets op gevonden. De outdoorproducent brengt dit jaar vier nieuwe tenten uit met dit systeem dat het daglicht in de de slaapcabine van je tent bijna volledig tegenhoudt.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
coleman hayden 4

Iedereen die ooit in een tent heeft gekampeerd in de zomer, weet dat je ’s ochtends niet altijd even fris wakker wordt. En dat terwijl je ’s nachts juist zo diep mogelijk in je slaapzak wil kruipen. Daar heeft Coleman sinds vorig jaar iets op gevonden met de Blackout Bedroom. Het isolerende materiaal zorgt ervoor dat het overdag koeler is ’s nachts warmer blijft.

Introductie Blackout Bedroom

Coleman introduceerde in 2016 meteen twee tenten die zijn uitgerust met de Blackout Bedroom: de Valdes en de Cabral. Dit jaar komen er vier tenten waarbij deze verduistertechnologie is ingebouwd. We stellen deze nieuwe modellen kort voor.

De nieuwe modellen

De Oak Canyon 4 heeft een leefruimte van 10,5 vierkante meter en twee ruimte slaapcabines. Deze tent heeft een hybride constructie. Dat wil zeggen dat de stokken van glasvezel en staal zijn. Een echte familietent. De 4-persoonstent is te koop voor € 479,99.

De leefruimte van de Granite Peak 4 is met 11,9 vierkante meter weer een fractie groter dan de Canyon 4. Deze Coleman tent wordt standaard geleverd met luifel. De Granite Peak 4 is verkrijgbaar voor € 499,99.

Zijn je kinderen al wat ouder? Dan is de Spruce Falls 4 met vis-a-vis design een passende optie. Voor de Spruce Falls 4 met een ruimte van 10 vierkante meter betaal je € 349,99.

Ben je van de zomerse trektochten en/of festivals. Dan past de Kobuk Valley wel bij jou. Deze lichte compacte koepeltent (10 vierkante meter) is geschikt voor 3 of 4 personen. De 3-persoons Kobuk Valley is verkrijgbaar voor € 159,99. Voor de 4-persoonstent betaal je € 189,99

Praat mee

Praat mee: Koel wakker worden met nieuwe Coleman tenten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht