ACSI FreeLife

Menu

Jubileumassortiment Jamet

-advertorial- Jamet, marktleider op de vouwwagenmarkt, viert zijn 45-jarige aanwezigheid in Nederland met een jubileumassortiment.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
JAMETA+AVENCEE+MOUSTIQUAIRE1

Compleet nieuw voor 2014 is de Jamet Jameta, een model met een polyester deksel en een snel vouwsysteem. De voortent heeft een ronde vorm en is uitgevoerd in de nieuwste kleuren. Net als bij de Arizona All Season is de voortent uitgevoerd met het innovatieve TenCate All Season residental dakdoek met zelfreinigend effect.

Jamet met royaal bed

De wagenbak biedt veel ruimte met zijn 3,20 meter opbouwlengte inclusief keuken en 1,70 meter breedte. Hij is voorzien van een royaal tweepersoons lattenbodembed van 2,10 x 1,50 meter met een ruime bagageruimte van circa 650 liter. Op het opengeklapte deksel is er aanzienlijke leefruimte. De wagenbak heeft een dubbele isolatielaag. Bovenop het wagenbakdeksel op het imperiaal of vóór op de dissel kunnen fietsdragers gemonteerd worden zonder extra hulpstukken.

Tunneltent-look

Daarnaast heeft Jamet de Dakota vernieuwd. De Dakota Outdoor is een complete, royale en gunstig geprijsde vouwwagen met een tunneltent-look. Voor 2014 is hij uitgevoerd in de nieuwe kleurcombinatie van ecru met kaki/zwart. Het dak is nu gemaakt uit het innovatieve Ten Cate AS-doek met zelfreinigend effect. De Arizona All Season self-cleaning is geschikt voor alle seizoenen dankzij synthetisch TenCate AS-dakdoek nu met zelfreinigend effect en ademend acryl wanddoek.

Ook nieuw voor 2014 is de Jametic Country in ecru/cognac met een katoenen tent. Het puntdakmodel met petluifel in de voortentvoorwand geven de Country een luxere uitstraling en een betere afwatering. De eveneens nieuwe Jametic All Season self-cleaning is gelijk aan de de Jametic Country, maar in dezelfde synthetische materialen en kleuren als de Arizona. Bijzonder zijn ook de extra grote ramen die ook de Jametic Panorama voor 2014 heeft gekregen. De laatst genoemde vouwwagen is een familiewagen voor een scherpe prijs.

Ben je nieuwsgierig naar dit jubileumnieuws? Op de website van Jamet vind je meer informatie.

–ADVERTORIAL–

Praat mee

Praat mee: Jubileumassortiment Jamet

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht