ACSI FreeLife

Menu

Jamet vernieuwt assortiment 2015

Voor 2015 belooft het Franse vouwwagenmerk Jamet nieuwe producten met opvallende techniek, kleuren en design.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
louisiane pr 620

-advertorial-

Neem nu het nieuwe ‘easy access’ bagagesysteem van de vouwwagen Jametic Panorama. De bagageruimte in de wagenbak is toegankelijk zonder dat je de hele wagentent hoeft open te klappen. De populaire Jamet Louisiana heeft een nieuw ontworpen voorwand en een halfrond dak. De Jametic All Season self-cleaning/-CP 2015 is nu standaard verkrijgbaar als vierpersoonsuitvoering.

Jameta geperfectioneerd

De vorig seizoen geïntroduceerde Jameta, een geheel nieuw model met een polyester deksel, snel vouwsysteem en een ronde voortent, is voor 2015 verder geperfectioneerd. De matrashoes van het grote lattenbodembed is nu extra gewatteerd in een nieuwe luxe stof. Dit voelt en oogt als een matras zoals thuis. Het slaapcomfort wordt verder vergroot door een extra zachte toplaag op de stevige schuimmatras.  Bovenop het wagenbakdeksel op het imperiaal of voorop de dissel kunnen fietsdragers gemonteerd worden zonder extra hulpstukken. De fietsen kunnen zelfs op de dissel blijven staan tijdens het openklappen.

Vernieuwingen

Verder profiteren alle Jamet vouwwagens van vernieuwingen. Met uitzondering van de Panorama zijn ze nu voorzien van Ten-Cate All Season residential dakdoek met zelfreinigend effect. Een regenbuitje kan de vuildeeltjes simpelweg van het doek spoelen. De slaapcabines hebben nu een anthracietgrijs plafond voor een optimale verduistering en dus een betere nachtrust. Ook krijgen alle binnententen bijpassend, zwart vliegengaas. Alle Jamets hebben nu standaard een 10-15 centimeter groter dekzeil. Zo ontstaat ruimte onder het dekzeil voor volumineuze spullen zoals campingstoelen of slaapzakken.

Tempo 100

Voor alle keukens is nu als optie een set van 4 zwenkwielen verkrijgbaar (waarvan 2 met rem). Die maken het afnemen van de keuken en het verplaatsen ervan tot kinderspel, ook op oneffen terrein. Alle Jamets vanaf modeljaar 2015 zijn tegen meerprijs verkrijgbaar met Al-Ko schokbrekers voor een nog betere wegligging. Tevens voldoet de vouwwagen dan aan een van de eisen van de ‘Tempo 100’-keuring, die het mogelijk maakt om in Duitsland 100 kilometer per uur te rijden.

Wil je meer weten over Jamet in 2015? Op de website van Jamet vind je een compleet overzicht van alle 2015-modellen en kun je de speciale brochure downloaden of per post aanvragen.

 

Praat mee

Praat mee: Jamet vernieuwt assortiment 2015

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht