ACSI FreeLife

Menu

Holtkamper introduceert Cocoon Aero MTT Limited Edition

Voor wie op zoek is naar een nieuwe vouwwagen moet de Cocoon Aero MTT Limited Edition maar eens even beter bekijken. Wellicht komt de Cocoon Aero je bekend voor. Dat klopt, want dit model bestaat al. Deze nieuwe Limited Edition-versie is een Aero MTT, maar dan zonder het Windforce-systeem.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Holtkamper Aero Cocoon MTT Limited Edition

Via dit systeem vouwt de tenttrailer met één druk op de knop in en uit. De Cocoon Aero MTT Limited Edition is op een andere manier opgebouwd, namelijk uit een éénstoks carbon luifelsysteem.

Rijke basisuitrusting

Het nieuwe actiemodel van Holtkamper is onder andere standaard voorzien van een keuken met koelkast en Aero-luifel met zijwanden. Dat is niet het enige. Voor het reservewiel met ophanging, een Al-Ko-disselslot, het Pack-N-Go-systeem voor het eenvoudig inpakken van de bagage en een airco-tentsysteem hoef je eveneens niets extra te betalen.

Holtkamper Cocoon Aero MT Limited Edition

Prijs

De Cocoon Aero Limited Edition is zoals de naam het zegt beperkt verkrijgbaar. Er worden er maar 20 gebouwd en hij is verkrijgbaar voor € 16.995. Wil je het actiemodel van dichtbij bekijken? Dan kan je op afspraak terecht bij Tent Trailer Center Utrecht en Emmen.

Nog meer nieuwe vouwwagens

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe tenttrailer en wil je weten wat er nog meer nieuw is in vouwwagenland? Via deze link zet ACSI FreeLife alle nieuwe modellen (dak)tenten en vouwwagens op een rij.

Praat mee

Praat mee: Holtkamper introduceert Cocoon Aero MTT Limited Edition

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht