ACSI FreeLife

Menu

ESVO tenten: Sleedoorn en Mont Blanc

Tentfabrikant ESVO in Volendam presenteert de Mont Blanc Serie tunneltenten en een nieuw lichtgewicht tentmodel: de Sleedoorn.

Auteur
Marieke Kramer
Datum
ReactiesReageer

ESVO tunneltenten: de Mont Blanc Serie

Tunneltenten zijn populair onder tentkampeerders. Ze bieden veel ruimte en zijn gemakkelijk op te zetten. De nieuwe ESVO tunneltenten van de Mont Blanc Serie zijn stormvast en gemaakt van duurzame materialen.

Het materiaal van de ESVO tunneltenten is van hoge kwaliteit. Het tentdoek is van Ten Cate Heavy Duty Cotton van 300 gr/m2 of van Ten Cate All Season Touring van 180 gr/m2 voor liefhebbers van lichter materiaal. Verder hebben de Mont Blanc Modellen zware ritsen van YKK en stevig bisonyl kuipzeil. De ESVO Mont Blanc tunneltenten hebben een vastkuip met valdrempels, sterke spangespen in plaats van scheerlijnen en voorgebogen, dikwandige boogstokken van aluminium.

De nieuwe Mont Blanc Serie ESVO tunneltenten is te koop in vier modellen van verschillende afmetingen. De tunneltenten zijn 3/4-persoons of 4/6-persoons.

ESVO lichtgewicht nylon tent Sleedoorn

De nieuwe ESVO lichtgewicht 2-persoons tent is met slechts 2,5 kilo zeer geschikt voor kampeerders die rondtrekken, of als expeditietent. De ESVO Sleedoorn kan snel worden opgezet en compact worden vervoerd. Het nylon tentdoek is niet gevoelig voor schimmels en kan ook na een regenbui weer gemakkelijk worden opgerold.

Ook bij de ESVO Sleedoorn is er veel aandacht besteed aan goede materialen en een zorgvuldige afwerking. De buitentent bestaat uit het vormvaste en sterke 64 gr/m² high-end Carrington ripstop nylon met siliconen elastomeer coating. De binnentent bestaat uit goed ademend katoen/polyester. Alle naden zijn op band gestikt en volledig waterdicht.

De afspanpunten zijn extra versterkt op de plekken waar het nodig is. De afspanning gebeurt met een modern gespen-snelspansysteem. De ESVO Sleedoorn heeft stormsterke telescopische tentstokken van dikwandig aluminium.

Meer informatie over deze tentmodellen staat op de website van ESVO.

Praat mee

Praat mee: ESVO tenten: Sleedoorn en Mont Blanc

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation