ACSI FreeLife

Menu

De Waard Tenten verhuist naar nieuwe locatie

De Nederlandse tentenmaker De Waard verhuist naar een nieuwe locatie in Hattem. Het tentatelier en de zakelijke activiteiten, die nu nog vanuit de locatie in Roden plaatsvinden, verhuizen naar dezelfde vestiging. Die vestiging krijgt een plekje naast het geplande Van der Valk hotel op bedrijvenpark H20 langs de A50 en A28.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
De Waard

“Vanuit de nieuwe vestiging willen we zowel de consument als de zakelijke markt onderdompelen in een totale kampeerbeleving”, aldus De Waard Tenten.

Glampingtenten

De Waard Tenten is een fenomeen onder tentkampeerders. Het merk staat bekend om haar stormvaste tenten. Steeds meer is De Waard actief in het zakelijke segment, waarbij het bedrijf luxe glampingtenten verkoopt aan campings, festivals en evenementen. De Waard Tenten is onderdeel van de Sunshine Group, waar ook de bekende merken Alpenkreuzer (vouwwagens) en Doréma (voortenten) deel van uitmaken.

Totale kampeerbeleving

Willem Wagenaar, General Manager De Waard Tenten: “met de samenvoeging van de twee locaties zetten we wederom een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. We zien al enige tijd dat assortimenten elkaar meer en meer overlappen en het hebben van een gezamenlijke locatie zorgt vanzelfsprekend voor synergie en enorme efficiency, betere afstemming en vereenvoudiging van processen. Ook de bereikbaarheid en uitstraling van de nieuwe locatie past perfect bij De Waard. Vanuit de nieuwe vestiging willen we zowel de consument als de zakelijke markt onderdompelen in een totale kampeerbeleving. We verkopen tenslotte niet alleen tenten, maar ook emotie.”

Praat mee

Praat mee: De Waard Tenten verhuist naar nieuwe locatie

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht