ACSI FreeLife

Menu

Campooz en Caravanity presenteren oranje retro luifel

Ben jij op zoek naar een nieuwe luifel met opvallende kleuren? Dan is de nieuwe Caravanity by Campooz luifel wellicht iets voor jou. Deze okergele/oranje retro luifel is een echte eyecatcher en past op vrijwel iedere caravan, zowel oud als nieuw.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Caravanity by Campooz luifel

Voor deze nieuwe luifel hebben platform Caravanity en kampeermerk Campooz de handen ineengeslagen. “Bij een mooie caravan hoort een eyecatcher als luifel en die zijn lastig te vinden. Campooz sprak mij met mooie vouwwagens en trekkingluifels enorm aan”, laat Judith Miedema van Caravanity in een persbericht weten.

‘Maakt het pimp plaatje compleet’

Caravanity is een platform voor kampeerders die hun kampeermiddel willen restylen. “Caravans en kampeervakanties zijn populairder dan ooit. Alleen is niet iedereen gecharmeerd van het suffe interieur van zijn of haar sleurhut. Het leuke is dat je deze helemaal naar eigen smaak kunt ‘pimpen’.” De Caravanity by Campooz luifel maakt het plaatje volgens Judith helemaal compleet.

Caravanity by Campooz luifel

Materialen en gewicht

De Caravanity by Campooz retro luifel bestaat uit 280 grams Ripstop katoen en het frame is van aluminium met quickgrip buisklemmen. In totaal weegt de luifel ongeveer 15 kilogram. Het nieuwe model van Campooz is leverbaar in 6 verschillende modellen.

Prijs

Hoewel de okergele/oranje kleur een knipoog naar de jaren zeventig is, passen het opzetgemak en de gebruikte materialen volgens de twee partijen juist helemaal bij deze tijd. De Caravanity by Campooz luifel is pas leverbaar vanaf april 2021 maar je kan hem wel alvast bestellen. De luifel is afhankelijk van de grootte van je caravan verkrijgbaar tussen de 525 en 600 euro.

Kom de retro luifel eerst even in het echt bekijken

Wil je de retro luifel eerst een keer in het echt zien? Kom dan naar camping De Jagerstee in Epe. Daar is de blikvanger van Campooz en Caravanity voorlopig ieder weekend te zien.

Tent en vouwwagen special

Wil je daarnaast nog meer zien en lezen over luifels en voortenten? Dan mag je ACSI FreeLife 1-2021 die in de eerste week van januari uitkomt niet missen. In deze editie vind je een flinke special over tenten en vouwwagens.

Praat mee

Praat mee: Campooz en Caravanity presenteren oranje retro luifel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht