ACSI FreeLife

Menu

Alpenkreuzer presenteert 3 nieuwe vouwwagens

Alpenkreuzer breidt het aanbod vouwwagens uit met drie nieuwe modellen: Waterfront, Campfire en OpenAir. ACSI FreeLife stelt de nieuwkomers aan je voor.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Alpenkreuzer WATERfront

De namen komen uiteraard niet uit de lucht vallen. Met deze drie nieuwe modellen wil Alpenkreuzer nog meer het avontuurlijke, de vrijheid en het ruimtelijke aspect van het kamperen benadrukken. En dat allemaal vanuit natuurlijke elementen: earth, water, air & fire.

Standaard uitrusting

Alle nieuwe vouwwagens zijn standaard uitgerust met onder anderen schokbrekers, een reservewiel, duizend liter inhoud en bedden met een 8 centimeter dik matras op een lattenbodem.

Waterfront

Het element water symboliseert leven, verfrissing, stroming. Water heeft een verfrissende werking op de mens en dat zie je terug in het ontwerp van de Waterfront. Dit model is zeer geschikt voor kampeerders die graag actief zijn en de vouwwagen willen kunnen uitbreiden naar toekomstige behoeften als (klein)kinderen. Uitbouw is mogelijk door middel van een luifel (inclusief twee windeschermen) en een bijzettent.
Basisprijs: €6.995

Alpenkreuzer Waterfront

Campfire

Het element vuur symboliseert warmte, licht en energie. Vuur geeft spanning en beweging en roept nieuw elan op. Precies dat vind je in ons nieuwe model Campfire. Dit model combineert comfort en avontuur en is geschikt voor gezinnen of vrienden die erop uit willen en een avontuurlijke kampeervakantie willen beleven. Met de Campfire is er altijd weer een comfortabel basiskamp om naar terug te keren. Dit nieuwe model kan je uitbreiden met een luifel van twee meter diep en een voorwand met horrengaas.
Basisprijs: € 8.595

Alpenkreuzer Campfire

OpenAir

Het element lucht staat voor zuurstof, ruimte en vrijheid. Dit unieke hybride ontwerp met haar open karakter en grote raampartijen, stelt je in staat om de natuur in alle rust te ontdekken. De OpenAir richt zich op hen die in alle rust het buitenleven willen verkennen. Met een mooi vormgegeven vouwwagen, voorzien van een hybride luchtframe, kom je echt dichter bij de natuur. Voor extra leefruimte kan je de OpenAir uitbreiden met een bijzettent.
Basisprijs: € 10.795

Alpenkreuzer OpenAir

Welke van de drie?

Heb jij in je hoofd al een keuze gemaakt welke van de drie eruit springt voor jou? ACSI FreeLife is razend benieuwd naar de belangrijkste afwegingen in het aankoopproces van een vouwwagen. Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail naar redactie@acsifreelife.nl en wie weet wat daaruit volgt…

Praat mee

Praat mee: Alpenkreuzer presenteert 3 nieuwe vouwwagens

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht