ACSI FreeLife

Menu

Karsten Imperia, de grootste Karsten ooit

De Karsten Imperia tunneltent is de nieuwste aanwinst in de Karsten-familie. De tent werd voor het eerst getoond op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Het is de allergrootste Karsten ooit en hij biedt plaats aan maar liefst vijf personen. ACSI FreeLife geeft een korte foto-impressie.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Karsten Imperia - Hero shot

De Karsten Imperia heeft een leefoppervlakte van bijna 22 vierkante meter en een stahoogte van bijna 2,2 meter. Leuk feitje, de tent is precies 4 meter breed. En dat is niet zomaar, want de Noord-Hollandse tentfabrikant bestond in 2021 op de kop af veertig jaar.

De Karsten Imperia is de grootste Karsten tent uit één stuk ooit. De voorgebogen tentstokken, het principe van openritsbare stoksleuven en de constructie zorgen ervoor dat de tent stevig staat.

Karsten Imperia - Sleeping area overviewDe slaapcabines van de Imperia zijn net zo diep als ze hoog zijn. Een ventilatierooster in elke slaapcabine zorgt voor frisse lucht.

Karsten Imperia - Outside Coat RrackOok de luifel van de Imperia is uniek dankzij de toevoeging van twee D-ringetjes voor de bijpassende kapstok. Zo hang je er bijvoorbeeld je jassen op of wat je dan ook handig vindt om op te hangen.

Karsten Imperia - Sideboard bird viewPerfect op maat gemaakt voor de Imperia is het optionele dressoir: een brede kast die je aan weerszijden van het zijraam kunt ritsen.

Praat mee

Praat mee: Karsten Imperia, de grootste Karsten ooit

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht