ACSI FreeLife

Menu

Nederlands op camping in Scandinavië

Kamperen in Scandinavië koud, nat en duur? Dat beeld verdient bijstelling! Noorwegen en Zweden staan namelijk in de top 3 van Europa wat betreft goedkoopste overnachtingstarieven en het kwik in Scandinavië kan stijgen tot zo’n 25 graden. Bovendien valt er over het algemeen veel minder neerslag dan bijvoorbeeld in Nederland. Bij elkaar opgeteld is het dus een prima klimaat om te fietsen, wandelen, vissen, zwemmen én kamperen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Campings in Scandinavië met Nederlandse eigenaren

Maar u spreekt of verstaat waarschijnlijk geen Noors of Zweeds. De website Rondje Scandinavië is dan heel geschikt om dit taalprobleem te omzeilen. Op deze site staan namelijk de Zweedse en Noorse campings met Nederlandse eigenaar vermeld.

Zo kunt u, als kampeerder, een mooie route door Scandinavie uitstippelen en tegelijkertijd profiteren van informatie over het land, de omgeving en uitstapjes in uw eigen taal. Dit wil overigens niet zeggen dat er alleen maar Nederlanders deze campings bezoeken. Het overgrote deel van de campings ontvangt een mooie mix van nationaliteiten, denk aan Zwitsers, Belgen, Duitsers, Noren, Denen en Zweden.

Praat mee

Praat mee: Nederlands op camping in Scandinavië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation