ACSI FreeLife

Menu

Vraag het een CampingGuru!

Zodra je je favoriete camping hebt gereserveerd, begint de vakantie-voorpret. Of je nu een caravan of huuraccommodatie hebt, je ziet jezelf al helemaal zitten met een kopje koffie in de zon. Maar hoe ver is het nou eigenlijk lopen naar het zwembad? En rijdt er een bus van de camping naar het dichtstbijzijnde stadje? Vraag het een CampingGuru!

Auteur
Berrit de Lange
Datum
ReactiesReageer
Aminess Maravea Camping Resort

Om je vakantie vanuit je luie stoel alvast zo goed mogelijk in beeld te krijgen, staan er zo’n honderd CampingGuru’s voor je klaar. De 24/7 live-chat is een initiatief van Suncamp, onderdeel van ACSI. Maar ook als je op een van de tweehonderd Suncamp-campings een kampeerplaats hebt geboekt, kun je natuurlijk terecht bij deze experts.

CampingGuru Nelly

De guru’s, onder wie ACSI-medewerkers, campinginspecteurs en reisleiders, zijn zelf op de camping geweest en kennen de plek dus op hun duimpje. Er zijn meerdere guru’s per camping, dus je krijgt altijd binnen twee uur een reactie. CampingGuru Nelly van der Stel (58) vertelt hoe de nieuwe campingservice in de praktijk werkt.

Hoe ben je CampingGuru geworden?

“Ik ben door Suncamp gevraagd omdat ik samen met mijn man beheerder ben van de Sunlodges op Altomincio Family Park, vlak bij het Gardameer in Italië. Daarvoor waren we al in dezelfde rol actief op andere campings aan de Adriatische kust, die we dus ook allemaal goed kennen. CampingGuru is een mooie manier om mensen vooraf extra informatie te kunnen geven over hun vakantieplek.”

Kunnen mensen met al hun vragen bij een guru terecht?

“De guru is er voor praktische vragen over de camping. Vragen over boekingen, prijzen en beschikbaarheid verwijzen we door naar de klantenservice van Suncamp. CampingGuru bestaat sinds begin dit jaar en ik merk dat hoe verder het seizoen vordert, hoe directer de vragen zijn.”

Nelly 2 scaled e1684320422983
CampingGuru Nelly

Kun je daar een voorbeeld van geven?

“In het begin kreeg ik vooral vragen die mensen hebben voordat ze boeken. Bijvoorbeeld of er veel kinderen zijn, of de camping geliefd is bij Nederlanders en hoe ver het toiletgebouw is. Als mensen eenmaal geboekt hebben, willen ze bijvoorbeeld weten wat voor excursies er zijn en of er een bus rijdt van de camping naar het stadje vlakbij, het liefst ook nog met dienstregeling.”

Je kunt als kampeerder toch ook heel veel informatie vinden via Google?

“Dat klopt, maar daar is niet iedereen even handig in. Zo heb ik laatst voor een meneer uitgezocht hoe hij met de bus van het vliegveld naar de camping kon komen. En niet alles is te vinden op Google, bijvoorbeeld waar de huurtent precies staat op de camping en of het restaurant ook geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn. Dan is CampingGuru natuurlijk een mooie extra service.”

Hoeveel tijd neemt het in beslag om CampingGuru te zijn?

“Dat bepaal je helemaal zelf. Als je geen tijd hebt om een vraag te beantwoorden of je weet het antwoord niet, dan laat je de vraag gewoon staan en wordt deze beantwoord door een andere Guru.”

Wat is de vreemdste vraag die je tot nu toe hebt gekregen?

“Iemand wilde weten of er op de camping een condoomautomaat is. Op zich een goede vraag. Neem ze voor de zekerheid mee, heb ik gezegd, zo veel ruimte neemt dat immers niet in beslag!”

afb-stappen-campingguru-4

Hoe werkt CampingGuru?

De CampingGuru-service is te herkennen aan het CampingGuru-logo naast de campingnaam op Suncamp.nl. Stel je vraag gratis via het formulier aan een van de CampingGuru’s. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is een beoordeling achterlaten over de campingkenner.

Word zelf ook CampingGuru!

Heb je zelf één of meerdere campings bezocht en wil je ook CampingGuru worden? Dat kan! En het leuke is dat elke vraag die je naar tevredenheid hebt beantwoord € 2 oplevert. Zo heb je snel een extra vakantiezakcentje verdiend! Neem voor meer informatie contact op met campingguru@acsi.eu.

Praat mee

Praat mee: Vraag het een CampingGuru!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht