Jan en Mildred krijgen uitleg over de traditionele saus all i oli, wat op z’n Catalaans knoflook en olie betekent. Ook de visstoof was een groot succes.
Zelf maken? Hieronder vind je het recept:
Nodig voor 4 personen:
- 800 gr witvis
- 4 teentjes knoflook
- 2 takjes peterselie
- 50 gr hazelnoten
- 200 gr tomaten
- 2 sneetjes brood
- 200 gr aardappelen
- Water of visbouillon
Snijd de knoflook, peterselie en hazelnoten fijn, Bak de sneetjes brood in olijfolie in de pan. Doe het allemaal samen in de vijzel en maal fijn. Rasp de tomaten. Bak de vis in een pan met olijfolie zo’n twee minuten. Voeg de gesneden aardappels en geraspte tomaat toe. Voeg vervolgens het water of de visbouillon toe aan de aardappels en tomaat. Kook voor 15 minuten. Voeg de vis toe en kook nog eens 10 minuten. Serveer met knoflooksaus.
Meer weten over de kookworkshops? Kijk op de website van Espai del Peix.
Vraag 14 van de winactie
We naderen het einde van de winactie! Weet jij het antwoord op vraag 14?
‘Wat verraste Mildred het meest in de Bürstner Premio 490 TS?’
- Dat je handige kastjes boven het bed hebt (T)
- Dat er heel veel opbergruimte onder het bed zit (U)
Noteer de letter die achter het antwoord staat dat jij hebt gekozen. Alle uitleg over de winactie nog eens lezen? Klik dan even verder naar de actiepagina.