ACSI FreeLife

Menu

Licht en comfort in de Bürstner Premio

Jeep CompassMet grote raampartijen, drie dakluiken en veel kastruimte ontbreekt het Mildred en Jan aan niets in de Bürstner Premio 490 TS. Ook heeft de caravan nog een verrassing in petto voor de levensgenieters. Voor de middag staat een kookworkshop op het programma waar vooral de smaakpapillen erg geprikkeld worden. Dát is aan deze fijnproevers wel toevertrouwd.

Auteur
Esther Schaap
Datum
Bürstner

Jan en Mildred krijgen uitleg over de traditionele saus all i oli, wat op z’n Catalaans knoflook en olie betekent. Ook de visstoof was een groot succes.
Zelf maken? Hieronder vind je het recept:
Nodig voor 4 personen:

  • 800 gr witvis
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 takjes peterselie
  • 50 gr hazelnoten
  • 200 gr tomaten
  • 2 sneetjes brood
  • 200 gr aardappelen
  • Water of visbouillon

Snijd de knoflook, peterselie en hazelnoten fijn, Bak de sneetjes brood in olijfolie in de pan. Doe het allemaal samen in de vijzel en maal fijn. Rasp de tomaten. Bak de vis in een pan met olijfolie zo’n twee minuten. Voeg de gesneden aardappels en geraspte tomaat toe. Voeg vervolgens het water of de visbouillon toe aan de aardappels en tomaat. Kook voor 15 minuten. Voeg de vis toe en kook nog eens 10 minuten. Serveer met knoflooksaus.

Meer weten over de kookworkshops? Kijk op de website van Espai del Peix.

Vraag 14 van de winactie

We naderen het einde van de winactie! Weet jij het antwoord op vraag 14?

‘Wat verraste Mildred het meest in de Bürstner Premio 490 TS?’

  • Dat je handige kastjes boven het bed hebt (T)
  • Dat er heel veel opbergruimte onder het bed zit (U)

Noteer de letter die achter het antwoord staat dat jij hebt gekozen. Alle uitleg over de winactie nog eens lezen? Klik dan even verder naar de actiepagina.