ACSI FreeLife

Menu

Jesolo: een all-inclusive camping

Club Camping Jesolo International ligt aan de Adriatische noordkust en behoort tot de top in Europa. Het campingrapport in ACSI FreeLife 3-2015 vertelt waarom. Lees hier vast een voorproefje van ons oordeel over deze topper.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De camping staat bekend als een van de beste van Europa. Een terrein met clubkarakter, dat heel geschikt is voor families en op een toplocatie ligt aan de noordelijke Adriatische kust. Je stapt zo het centrum van Lido di Jesolo in, met de langste voetgangers- en winkelzone van Europa. Ook is er een directe bootverbinding met Venetië.

All inclusive

Het is de eerste camping volgens de all inclusive formule. Dat betekent dat het gebruik van talloze faciliteiten bij de prijs is inbegrepen. Zoals bijvoorbeeld Aqualandia, het mooiste waterpretpark van Italië. Maar ook de Adventure Minigolf en de 18-holes golfbaan in Jesolo, de kartbaan, tochtjes met het piratenschip Galeone, de waterbanaan, catamaranzeilen, waterfietsen en kanovaren zijn inclusief.

Je ligt heerlijk onder je parasol op het strand of bij het verwarmde zwembad met whirlpool. Er zijn tennisbanen, WiFi met bereik op het gehele terrein en indien nodig is er een dokter – allemaal bij de kampeerprijs inbegrepen. Dat vertaalt zich natuurlijk wel in een forse overnachtingprijs.

Alles in de buurt

Ook voor de supermarkt hoef je Jesolo niet in: “De keus in de supermarkt op de camping is groot, en de prijzen vaak lager dan in de stad.” Minpuntje is wel de geluidsoverlast op de camping. De herrie komt van de omliggende hotels en is vaak tot na middernacht te horen.

Wat voor de gasten amper zichtbaar is, zijn de uitgebreide voorzieningen voor het milieu. Er is al twee miljoen euro geïnvesteerd in milieuvriendelijke energie, het efficiënt gebruik van elektrische apparaten en moderne warmtepompen.

Benieuwd naar meer? Wil je het eindoordeel weten? Lees ACSI FreeLife 3-2015 en lees dit en meer in onze Camping Special.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Jesolo: een all-inclusive camping

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation