ACSI FreeLife

Menu

2 leuke vuurwerkvrije campingsuggesties van ACSI

Vuurwerk; de één is er gek op, terwijl de ander het liever vermijdt. Huisdieren zijn er ook niet altijd blij mee. Met name wanneer het tot een hoogtepunt komt tijdens de jaarwisseling zelf. Daarom geven we je tips voor kampeerplekken waar je vuurwerkvrij in alle rust de jaarwisseling kunt beleven.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
5
5
ReactiesPraat mee
Vuurwerkvrije campings

Camping Exloo – Exloo

Te midden van de mooie Drentse natuur ligt Camping Exloo. Hier kun je tijdens oud en nieuw genieten van rust en de natuur, in plaats van dat je naar het geknal van vuurwerk hoeft te luisteren. Het natuurgebied Geopark de Hondsrug is vlakbij. Ideaal voor een mooie wandeling met het gezin of met de hond.

Kampeerterrein De Veenkuil – Bant

Het nieuwe jaar in alle rust inluiden? Ga dan naar Kampeerterrein De Veenkuil in het Flevolandse Bant. Dit kampeerterrein is van Staatsbosbeheer. Er zijn dan ook talloze manieren om de omliggende natuur te ontdekken. Kampeerders hebben bijvoorbeeld toegang tot de reeën-kijkhut en je kunt vissen in de daarvoor bestemde delen van de Kuinderplas. Bij de boswachter kun je een bootje huren om over het water te varen.

Wat is jouw vuurwerkvrije kampeertip? Deel ze met medekampeerders door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Praat mee

 1. T

  Wanneer er boeren in de buurt van eern vuurwerkvrije camping wonen en de jongens schieten met carbid. Hoe is dit bij exloo of bant. Onze hond is echt zo bang

  Reageer
  0
  0
 2. l
 3. L

  de bentelose esch vuurwerkvrij in bentelo

  Reageer
  0
  2
 4. F Weinreder

  Ik vraag mij af of we daar in Exloo niet alleen zullen staan met de jaarwisseling. Met z’n allen rond een kampvuur lijkt me leuk. Wij zijn een gepensioneerd echtpaar.

  Reageer
  0
  0
 5. Peter Koster

  Vorig jaar naar Gent geweest, om middernacht mooie vuurwerkshow aan de rand van de oude stad. Maar verder heerlijke rust. Met de camper sta je prima aan de watersportbaan, op fietsafstand van de binnenstad.
  Paar jaar terug naar parijs geweest. Tegenwoordig hebben ze daar een tegen middernacht mooie lichtshow op de Arc de Triomphe. Ook daar is het wezenloze geknal dat wij hebben een onbekend fenomeen. Overnachten kan op de camping in het Bois de Boulogne

  Reageer
  0
  0

Praat mee: 2 leuke vuurwerkvrije campingsuggesties van ACSI

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht