ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe parken Molecaten

Eind 2013 heeft Molecaten twee parken aan de keten toegevoegd. Vakantiepark ’t Kuierpadtien in Wezuperbrug en camping d’Olde Lantschap in Wateren werden overgenomen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Met de overname van deze twee parken in Drenthe groeit het aantal Molecaten-parken naar 16.

Familiebedrijven

De uitbreiding past bij de ambitie van Molecaten. Het bedrijf streeft naar behoud van de charme die past bij familiebedrijven. Begin 2013 breidde Molecaten, zelf ook een familiebedrijf, zich al uit met de overname van Park ’t Hout.

Vakantiepark ’t Kuierpadtien zal verder gaan als Molecaten Park Kuierpad en richt zich op de kampeerder die op zoek is naar een totaalpakket op het gebied van voorzieningen. Molecaten is van plan om het park aan de bedrijfsstandaarden en normen van de keten aan te passen. Zo zal het park een upgrade krijgen en het achterstallig onderhoud zal worden aangepakt.

D’olde Lantschap gaat voortaan verder onder de naam Molecaten Park Het Landschap. Deze rustige camping in Nationaal Park Drents Friese Wold zal zich voornamelijk richten op jonge gezinnen en rustzoekers.

Molecaten zorgt voor impuls

Molecaten is bijzonder blij met de uitbreiding in Drenthe. Volgens de directieleden Tim en Margriet Slager passen de parken uitstekend bij het karakter van Molecaten. ‘Aandacht en respect voor gasten, een duurzame manier van ondernemen en een solide organisatie’.

Voormalig eigenaar Hans Stikkelbroeck van ’t Kuierpadtien en d’Olde Lantschap is blij dat zijn parken in goede handen terecht zijn gekomen. Hij ziet de toekomst van beide parken met vertrouwen tegemoet: ‘Zowel voor het Kuierpadtien en d’Olde Lantschap als voor Molecaten komt de overname op het goede moment. Beide parken zullen profiteren van de slagkracht van Molecaten.’

Praat mee

Praat mee: Nieuwe parken Molecaten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation