ACSI FreeLife

Menu

Laat je voortent opzetten

Wil je graag kamperen, maar ben je niet zo handig met het opzetten van een (voor)tent? Op Minicamping De Visser in het Zeeuwse Zoutelande introduceren ze een opzetservice.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

Met deze service wil de minicamping kampeerders een steuntje in de rug geven. “Vanaf 2016 zijn de problemen bij het opzetten van de tent geen reden meer om te stoppen met kamperen”, aldus de camping.

Drie opties

Je kunt kiezen uit drie opties binnen de opzetservice: basis, luxe en compleet. De basis-optie is bedoeld voor mensen die goed een extra paar handen kunnen gebruiken, of het inzicht missen dat nodig is bij het opzetten van een voortent. Je krijgt hulp bij het plaatsen van de caravan en de vlonder.

Samen zet je de voortent op. Ook krijg je hulp bij het bevestigen van de tent aan de caravan en het plaatsen van de tentstokken. Je moet wel nog even zelf de voortent spannen en de materialen opruimen.

Extra hulpje

Een stapje verder gaat de service met de luxe-optie. Ook hier word je geholpen met dezelfde aspecten als in de basis-optie, met als extraatje dat de voortent ook wordt afgespannen.

Als je zelf helemaal niets wil doen, kies je voor de service compleet. Alles wordt dan in zijn geheel voor je opgezet en zelfs de materialen worden opgeruimd. Deze optie is bedoeld voor kampeerders die de caravan in de buurt in de stalling hebben staan of vooraf naar de camping kunnen brengen.

De Tent Opzet Service reserveer je van tevoren. Meer informatie over de opzetservice vind je via de website van Minicamping De Visser.

Ben jij zelf handig met het opzetten van je kampeermiddel? Of laat je het liever aan iemand anders over? We lezen het graag in de reacties!

Praat mee

 1. JS
  Jean en Marita Van Vlaenderen-Van Der Stricht

  Door omstandigheden kan mijn man de voortent niet meer opzetten, dus gedaan met camperen dacht ik, tot ik het berichtje zag.

  Reageer
  0
  0
 2. K

  Het kan nog beter zelfs er is een bedrijf dat tenten opbouwt door heel Nederland, zij noemen zich Daans BE Service.
  Kijk eens op hun pagina http://www.daansbeservice.eu

  Reageer
  1
  0

Praat mee: Laat je voortent opzetten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation