ACSI FreeLife

Menu

Kamperen op Strandfestival ZAND

Strandfestival ZAND wordt dit jaar voor het eerst meerdaags door de toevoeging van een eigen camping op het strand. Bezoekers kunnen er overnachten in speciale tenten die door het festival worden geplaatst. Strandfestival ZAND vindt plaats op zaterdag 24 augustus in Almere.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
3
3
ReactiesPraat mee
strandfestivalzand

Op vrijdagavond zal er op de camping een exclusief Kampvuurconcert plaatsvinden. Zaterdag verzorgt een dj tot in de late uurtjes de afterparty. Vanzelfsprekend zijn alle benodigde faciliteiten zoals douches, toiletten en eet- en drinkvoorzieningen aanwezig op de ZAND camping. Bezoekers kunnen een eigen tent reserveren. Er zijn vijfhonderd unieke tenten beschikbaar.

Kamperen op Strandfestival ZAND

Kamperen op meerdaagse muziekfestivals is niet ongebruikelijk. Strandfestival ZAND onderscheidt zich naar eigen zeggen van andere festivals door de tenten al klaar te zetten voor de bezoekers. Bovendien zijn alle tenten volledig gebrand in de ZAND huisstijl, waardoor de camping geheel aan zal sluiten bij het festival.

Guus Meeuwis

Tijdens de zesde editie van Strandfestival ZAND op zaterdag 24 augustus zullen Guus Meeuwis, BLØF, Racoon, Nielson, Acda en De Munnik, JURK!, Gers Pardoel en The Originals optreden. De kaarten zijn vanaf 20 maart verkrijgbaar via StrandfestivalZAND.nl. Alle voorgaande edities waren uitverkocht.

Liever op een andere camping overnachten? Dat kan natuurlijk ook. Kijk hier voor campings in de buurt.

Praat mee

 1. C

  Weet iemand een betaalbare slaapplek op loopafstand van strandfestival zand toevallig?

  Reageer
  0
  0
 2. sh
  sandra huisman

  zijn er nog tenten beschikbaar voor 4 personen

  Reageer
  0
  0
  1. C

   Hoi sandra
   Heb jij tips gekregen wat betreft slaapplek toevallig?

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Kamperen op Strandfestival ZAND

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht