ACSI FreeLife

Menu

LeadingCampings krijgt er 8 campings bij

Ze liggen op de mooiste plekken in Europa, de campings die zijn aangesloten bij LeadingCampings. Dit samenwerkingsverband van toonaangevende campings is dit jaar uitgebreid met acht nieuwkomers. In dit verhaal stellen we deze alvast aan je voor.

Auteur
Savannah Bos
Datum
ReactiesReageer
LeadingCampings

Wat is LeadingCampings?

Met acht nieuwkomers komt het totaal aantal campings dat is aangesloten bij LeadingCampings op 45, in tien verschillende landen. Of je nu kampeert met de caravan, camper, tent of vouwwagen, elke kampeerder profiteert op de LeadingCampings van het comfort van een luxueus hotel. Je kunt namelijk gebruikmaken van de wellness-oases, sportfaciliteiten van topkwaliteit (er zijn ook eigen golfterreinen), hoogwaardige restaurants en op aanvraag zelfs een eigen badkamer.

De campings lopen ook voorop in de glampingtrend en bieden exclusieve vakantie-accommodaties te huur aan. Om zeker te stellen dat bezoekers kunnen rekenen op de beste kwaliteit, wordt elke camping regelmatig gecontroleerd door ‘mystery guests’. Deze speciaal opgeleide inspecteurs zorgen ervoor dat de locaties blijven voldoen aan de hoge verwachtingen van kampeerders.

LeadingCampings heeft ook een eigen kwaliteitsmanager die alle parken bezoekt in een opvallende camper. Een jaarlijkse training zorgt ervoor dat de campingmedewerkers het hele jaar door de best mogelijke service verlenen.

Word een very important camper (VIC)

De LeadingCampings ondersteunen hun trouwe gasten met een aantrekkelijk bonusprogramma, de LeadingsClub. Deze club heeft al meer dan 46.000 leden. Vraag bij je volgende bezoek aan een van de aangesloten campings bij de receptie naar de LeadingCard. De Leading-familie biedt je de mogelijkheid om je aan te melden als Very Important Camper (VIC), waardoor je profiteert van allerlei extratjes en leuke voordelen.

De kaart kun je voor € 10 aanschaffen bij elke camping die is aangesloten bij LeadingCampings. Met de kaart hebt je de mogelijkheid om later dan normaal uit te checken of bij aankomst te upgraden naar een betere staanplaats, mits er eentje beschikbaar is. Ook kun je punten verzamelen en die inwisselen voor speciale voordelen bij je volgende bezoek aan een van de LeadingCampings.

Van de Oostzee tot Innsbruck

Twee van de acht nieuwe LeadingCampings liggen aan de Duitse Oostzeekust. Het gaat allereerst om Ostsee Camping Familie Heide tussen Kiel en Flensburg. Deze camping met bijna driehonderd kampeerplaatsen, een eigen wellnesscentrum en verschillende restaurants ligt pal aan het uitgestrekte strand van de Oostzee.

Vanaf Insel-Camp Fehmarn – waar de nadruk ligt op orde en netheid en waar je verschillende sauna’s tegenkomt – loop je eveneens zo het strand op. In het Beierse Woud verwelkomt de Europese campingorganisatie een derde Duitse nieuwkomer die pas in 2020 is geopend: Camping Resort Bodenmais. Deze terrassencamping is een ideale uitvalsbasis voor een skivakantie en blinkt uit met een restaurant, waar je onder meer kunt aanschuiven voor een ontbijtbuffet.

Vanuit Oostenrijk is er dit jaar één debutant: Camping Ferienparkparadies Natterer See. Deze camping in de buurt van Innsbruck beschikt over verschillende zones: het panoramadeel met een mooi uitzicht op de bergen, zonnige plaatsen bij en aan het meer en plaatsen juist dicht bij het bos. Kinderen kunnen zich vermaken in het enorme waterpark, de speeltuin en bij de outdoor-fitnessapparaten.

LeadingCampings
Een tweede nieuwe LeadingCamping aan de Oostzee: Insel-Camp Fehmarn.

Waterparadijzen

Het Italiaanse aanbod is dit jaar uitgebreid met twee campings aan een meer: Lago Idro Glamping Boutique (zie foto helemaal bovenaan) en Lago Levico Camping Village. De in 2021 geopende camping Lago Idro Glamping Boutique ligt, zoals de naam het al zegt, aan het Idromeer en is dus ideaal voor kampeerders die graag op en/of in het water zijn. De ligging tussen de bergen mag er ook zeker zijn!

Lago Levico Camping Village is een echte familiecamping. Een elektrische pontonboot brengt je vanaf de camping naar het tegenovergelegen strand. Ook is er een hondenspeelplaats. Op deze camping vind je zelfs speciale plaatsen om je hond te laten zwemmen. Vanuit Kroatië maakt Camping Veštar dit jaar zijn opwachting in de Champions League van de campings.

Deze familiecamping ligt op het schiereiland Istrië en is, dankzij een uitgebreid zwembadencomplex, vooral in trek bij gezinnen met jonge kinderen. De achtste en laatste nieuwkomer is Camping Les Mouettes in de Finistère (Bretagne). De camping ligt aan de Baai van Morlaix op het schiereiland Carantec en heeft net als Camping Veštar een enorm zwemparadijs.

LeadingCamping
In Kroatië maakt camping Veštar op het schiereiland Istrië sinds dit jaar ook deel uit van de Champions League van de campings.
widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Op zoek naar meer kampeerinspiratie?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Probeer nu

Praat mee

Praat mee: LeadingCampings krijgt er 8 campings bij

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht