ACSI FreeLife

Menu

Live! Campingavontuur voor de camera’s

Live meegenieten met de vakantie van de familie Rietbergen. Dat kan vanaf zondag 14 mei een week lang met Suncamp Inside, een noviteit in de kampeerwereld. Via de livestream volg je de avonturen van het gezin op Camping Village Poljana in Kroatië op de voet.

Auteur
Berrit de Lange
Datum
ReactiesReageer
Suncamp_Inside

De familie Rietbergen uit Apeldoorn kampeerde 10 jaar geleden voor het eerst met een tent. Nu nemen Cindy, Dennis en hun kinderen Ashley (14) en Dean (8) voor een weekje hun intrek in de luxe SunLodge Catalpa  “Wij kunnen heel goed aan Nederland vertellen hoe een normaal gezin vakantie viert”, zegt Cindy over hun kampeeravontuur voor de camera’s.

De vakantie van het gezin is elke dag mee te beleven tussen 8.00 en 22.00 uur. Je geniet onder meer mee van het campingleven en het adembenemende uitzicht op de Kroatische kustlijn vanaf hun terras. De livestream is te bekijken via het Facebook- en YouTube-kanaal van Suncamp en op suncamp.nl/suncampinside.

Vragenuurtje

Kijkers kunnen ook inschakelen tijdens speciale momenten in de vakantieweek. Zo krijgen de Rietbergens dinsdag 16 mei bezoek van een chef-kok, is er woensdag de 17e een winactie en donderdag 18 mei kun je zelf vragen aan ze stellen tijdens een vragenuurtje.

Camping Village Poljana

Camping Village Poljana is een luxe familiecamping op het Kroatische eiland Lošinj, gelegen tussen twee mooie baaien. De camping is een walhalla voor waterliefhebbers. De SunLodges liggen dicht aan het water, maar je kunt er ook je caravan of camper neerzetten op een kampeerplek direct aan zee of onder de bomen in het pijnbomenbos.

Op de site van onze partner Suncamp holidays vindt je verder nog een groot aanbod aan familiecampings voor iedereen die van campings houdt.

Meer Kroatië-inspiratie

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor een kampeervakantie in Kroatië? Lees dan ons dossier over de ACSI FreeLife TestTour 2022 en bekijk de video’s.

Praat mee

Praat mee: Live! Campingavontuur voor de camera's

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht