ACSI FreeLife

Menu

In Düsseldorf op de camping

Ben je van plan de Caravan Salon in Düsseldorf te bezoeken? Als je er dan toch bent, is het zeker de moeite de omgeving te verkennen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

ACSI FreeLife presenteert vijf campings in en om Düsseldorf. Meer informatie over de Caravan Salon kan je hier vinden.

Campings bij Düsseldorf

1

De grootste camping

Parkeerplaats P1 van de Messe Düsseldorf verandert tijdens de beurs in de grootste camping van Duitsland. Het terrein, dat dan het Caravan-Center heet, biedt plaats aan 3500 campers en caravans. Een beperkt deel van deze kampeerplaatsen is voorzien van stroom.

Afstand naar de beurs: 0,5 kilometer

2

Aan het meer

De Unterbacher See is een dicht bij de stad gelegen recreatiegebied. Aan beide kanten van het meer zijn kampeerterreinen met in totaal circa 550 plaatsen. Campingplatz Süd is alleen voor seizoengasten, maar Campingplatz Nord heeft ook 100 toeristenplaatsen.

Afstand naar de beurs: 14,5 kilometer.

3

Bezoek de buren

Ook vanuit buurstad Essen is de beurs van Düsseldorf eenvoudig te bereiken. Binnen een half uur rijden van Stadtcamping Essen-Werden ben je tussen de spiksplinternieuwe caravans en campers. Het leuke is dat er ook in Essen van alles te zien en doen is. In de oude kolenmijn van Zollverein in Essen kun je tegenwoordig zwemmen (foto).

Lees ACSI FreeLife 5-2015 voor al het kampeernieuws nog voordat het beursseizoen is gestart. Bovendien lees je in het magazine een uitgebreideren omschrijving van deze drie campings plus nog twee extra kampeerplekken. Veel plezier op de beurs!

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: In Düsseldorf op de camping

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation