ACSI FreeLife

Menu

Voortentenspecial 2014: Walker

ACSI FreeLife heeft in het juni/juli nummer van het magazine een compleet overzicht geplaatst met alle nieuwe voortenten voor caravans en campers op een rij. In deze special verwijst redacteur Natascha Mijnhart naar nieuws over Walker, wat eerder terug te vinden is in het oktober/november nummer.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Hieronder hebben wij een samenvatting geplaatst van dit artikel. Om je geheugen op te frissen.

Voortenten van Walker

Walker viert dit seizoen zijn zestigste verjaardag. Daarom trakteert hij op aardig wat nieuws. Walker Campingstyle BV is een van de oudste voortentenfabrikanten van Nederland. In het familiebedrijf worden tenten nog steeds met de hand op maat gemaakt in het eigen atelier in Deurne. Komend seizoen presenteren zij vier nieuwe tenten én nog een speciaal extraatje.

De Touring Plus (vanaf € 932) heeft een speciaal ontwikkeld aluminiumframe van 28 millimeter dik. Ook zitten er zogeheten ‘Easy PowerGrips’ op waardoor je het frame makkelijk in elkaar kunt klikken. Het is niet meer nodig om te boren in de caravanwand, want Walker heeft een oplossing bedacht voor het ondersteunen van de buisvormige dakliggers. De Touring Plus is 2,40 meter diep, antraciet-lichtgrijs van kleur en gemaakt uit gecoat polyester van Ten Cate. Alle wanden zijn uitritsbaar. Deze nieuwkomer is geschikt voor de Eriba Touring, Eriba Feeling en Trigano Silver.

De Fusion 2040 (vanaf € 1358) is een seizoenstent met diepe petluifel. Hij is 2,40 meter diep, eveneens antraciet-lichtgrijs gekleurd en gemaakt van gecoat polyester van Ten Cate. Je kunt hem ook gebruiken als reizigersvoortent door (tegen meerprijs) het standaardframe van staal te vervangen door een frame van aluminium (met Easy PowerGrips) of glasfiber. Beide voorwandpanelen zijn verwisselbaar, zodat je zelf kunt kiezen waar de ingang komt.

De Shelter (€ 1199) is speciaal ontwikkeld voor de Kip Shelter caravan. Het is een voortent en een luifel ineen, want alle wanden zijn uitritsbaar. Hij is gemaakt van gecoat polyester van Ten Cate en is 2,35 meter diep. De antraciet-lichtgrijze Shelter heeft ook een aluminium frame met Easy-PowerGrips.

De Allure is een 2,80 meter diepe voortent met een nieuw design en kleurstelling. Bij het afronden van dit nummer kon Walker nog geen details en beeldmateriaal prijsgegeven. Met maar liefst vier nieuwe tenten betreedt Walker het seizoen. Maar er is nog een belangrijke én handige vernieuwing die genoemd moet worden. Walker heeft namelijk omloopmaten verzameld in een database. Die bevat de omvang van caravans van bouwjaar 2000 tot en met 2013. Zo ontdek je snel wat de maat van je Walker-voortent moet zijn. Een praktisch hulpmiddel.

Meer voortenten

Kijk voor meer informatie op Walker.nl. Meer informatie over voortenten en andere merken kan je hier vinden. Het magazine met de special is hier te bestellen.

Praat mee

Praat mee: Voortentenspecial 2014: Walker

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation