ACSI FreeLife

Menu

Voortentenspecial 2014: Isabella

In het juni/juli nummer van ACSI FreeLife zet redacteur Natascha Mijnhart alle nieuwe voortenten voor caravans en campers op een rij. Vanuit de special verwijst ze naar nieuws over Isabella wat we in de special Nieuws 2014 (ACSI FreeLife oktober/november 2013) hebben besproken.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
VenturaAtlantic e1400146281823

Om je geheugen op te frissen hebben we dat nieuws hieronder voor je samengevat.

Voortenten van Isabella

De Isabella Prisma (vanaf € 3430) is een nieuwe seizoensvoortent met een diepte van 4,00 meter. Hij is gemaakt van ademend Isacryl. De tent kan tegen een stootje. Het nieuwe megaframe en de gelaste hoeken beschermen tegen storm en zelfs sneeuw. De Isabella Villa (vanaf € 7500) kun je nog langer laten staan dan de Prisma.

De Isabella Magnum (vanaf € 1705) krijgt er een grote broer bij: de Magnum 250 Coal. Deze ruime lichtgewicht deeltent is granietgrijs en 2,50 in plaats van 2,30 meter diep. Ook de Isabella Capri wordt granietgrijs. De lichte voortent heet voortaan Capri Coal (vanaf € 1345).

Zustermerk Ventura heeft ook een aantal vernieuwingen dit seizoen. De Ventura Pacific 300 (vanaf € 1245) is trendy gerestyled. De ruime gezinsvoortent uit gecoat polyester bestaat nu uit diverse tinten grijs. De eveneens ruime voortent Ventura Atlantic (vanaf € 1060) is eveneens van kleur veranderd. De acryltent is nu grijs-lichtblauw.

Kijk voor meer informatie op Isabella.net of Ventura-Camping.com. Het ACSI FreeLife oktober/november magazine met het complete artikel is nu te koop voor slechts € 3,-. Het juni/juli nummer is natuurlijk ook te bestellen.

Meer informatie over voortenten en andere merken? Kijk hier.

 

Praat mee

Praat mee: Voortentenspecial 2014: Isabella

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht