ACSI FreeLife

Menu

Herzog heeft nieuwe bustent

Voor kampeerders die reizen met een buscamper heeft Herzog de Air Travel bustent ontwikkeld. Bij de Air Travel zijn de stangen vervangen door sterke luchtslangen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Herzog Air Travel bustent

Herzog heeft met de Air Travel bustent een nieuwe constructie gemaakt met alle voordelen van een gangbare voortent. De stangen zijn dus luchtslangen. De tent is gemaakt van polyester en is voorzien
van een PU coating. Daarnaast heeft hij een waterkolom van 3000 millimeter.

Herzog Air Travel

Door de getapete naden en vele ventilatiemogelijkheden is de tent geschikt voor gebruik bij goed- en slecht weer. De Herzog Air Travel heeft een stahoogte en een afmeting van 320×310 centimeter.
Het gewicht van de tent bedraagt 14,5 kilo. Met twee optionele staanders kan de zijkant als luifel dienen waardoor in de schaduw zitten bij zonnig weer of droog zitten bij regen mogelijk wordt.

Volgens Herzog is de Herzog Air Travel binnen enkele minuten opgeblazen met behulp van de bijgeleverde pomp. Door ongeveer zes keer te pompen is de slang op spanning en kan de tent door middel van scheerlijnen vrij staan. Daardoor kun je wegrijden wanneer je wilt.

Informeer naar de mogelijkheden en de producten van Herzog bij de camper- en caravandealer of bel met 06-20490241.

Praat mee

 1. K
  Khwolthuis

  Opblaasbaar tent voor de camper deur. Hoogte 2.40 m
  Dit is een Burstner Aviano. ( licht in gewicht) tent. Zou ideaal zijn.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Herzog heeft nieuwe bustent

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht