ACSI FreeLife

Menu

Een fris toilet in camper of caravan

Eén van de grootste ergernissen op de camping is een toilet dat niet goed schoon is. Met een toilet in je caravan of camper heb je dat natuurlijk in eigen hand. Toch kan zo’n toilet ook voor wat ongemak zorgen. Bijvoorbeeld een vervelende geur of onfris spoelwater.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
3
3
ReactiesPraat mee

De afvaltank van het toilet

De meeste producten die kunnen zorgen voor een fris mobiel toilet zijn gericht op de afvaltank. Ze onderdrukken onder meer onaangename geurtjes, bevorderen de afbraak van afval en houden de afvaltank fris en schoon. De spoelwatertank vraagt echter om speciale aandacht.

Een schone spoelwatertank

Thetford, een belangrijke fabrikant van mobiele sanitaire systemen, heeft een nieuw product op de markt gebracht dat zorgt voor een schone spoelwatertank: Aqua Rinse Plus. Het laat een hygiënische beschermlaag achter in de toiletpot en voorkomt daarmee kalkaanslag. Daarnaast verspreidt het een aangename lavendelgeur.

Onderhoud

Voor een fris en schoon mobiel toilet is het verstandig om betrouwbare, speciale producten te gebruiken. Thetford biedt een groot assortiment aan met onder meer vloeistof voor de afvaltank en snel oplossend toiletpapier. Meer informatie kan je vinden op de website van Thetford Europe.

Technische vragen

Heb je een specifieke, technische vraag over toilet in de camper of caravan? Stel hem dan aan Joop Stam, onze expert. Interessante vragen worden behandeld op deze website of in het magazine.

Praat mee

 1. m

  men kan ook proberen om de tank te kuisen met kuisazijn,eerst goed te spoelen en dan wanneer je op de baan bent bv huiswaarts de tank enkel te vullen met poetsazijn en dan thuis te ledigen en goed na te spoelen, dan zijn er geen zwarte vlokken of geurtjes meer

  Reageer
  0
  0
 2. DW

  Ik heb een SOGinstallatie laten plaatsen voor de geurtjes weg te nemen,doch geen voldoening gevende werking ondanks dat men beweerd geen chemische vloeistof meer te moeten gebruiken .Doe ik soms iets verkeerd ,maar als ik het toilet openschuif heb ik nog steeds de irritante urinegeur die opstijgt uit het toilet.

  Reageer
  0
  0
  1. j

   Tretford verfrisser naast de blauwe vloeistof ook een weinig verfriseer in de afvaltank doen

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Een fris toilet in camper of caravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation