ACSI FreeLife

Menu

Deze nieuwe kampeerproducten van Thule liggen in 2024 in de showroom

ACSI FreeLife ging in november 2023 op bezoek bij Thule in Zweden. Daar presenteerde het innovatieve merk tal van nieuwe producten voor 2024. Deze luifels, fietsendrager, daktent en trekhaakoplossing liggen in het voorjaar in de winkel, maar wij geven je alvast een vooruitblik.

Auteur
Timo de Boer
Datum
ReactiesReageer
Thule Outset_2024_Daniel Ahlgren

Sidehill

Deze nieuwe luifel is speciaal ontworpen voor buscampers. Dankzij de compacte vorm blijf je onder de grens van twee meter hoogte. Met de extra adapter is de luifel gemakkelijk op de camper te zetten, en er net zo snel weer vanaf te halen. Ideaal als je je buscamper ook inzet voor dagelijks gebruik. De Thule Sidehill wordt in 2025 op de markt gebracht.

VeloTrack

Met een laadvermogen van maar liefst 60 kg kun je met de VeloTrack fietsen eenvoudig meenemen – of het nu e-bikes, mountainbikes of fatbikes zijn. Bovendien is het daarbij nog steeds mogelijk om de achterklep van je Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer of nieuwe Opel Movano te openen.

Subsola

Breid de leefruimte van je buscamper uit met de Thule Subsola-driehoekpanelen. De modulaire panelen kunnen aan een luifel bevestigd worden en laten zich op een creatieve manier aan elkaar ritsen. Afhankelijk van het weer en het tijdstip van de dag kun je zo je ideale buitenplek creëren.

Thule_Subsola_herofront_2024_Daniel AhlgrenDe Thule Subsola.

Outset

Thule heeft al een serie stoere daktenten. Maar een tent die je bevestigt op je trekhaak bestond nog niet. Hoe innovatief is dat? Net als bij een daktent zet je deze Outset (zie foto boven aan dit bericht) razendsnel op. Het grote voordeel is dat de tent kan blijven staan op de camping als je met de auto weg wil. Je slaapt nog steeds van de grond – dus geen optrekkende kou – én je hoeft er niet in te klimmen met een trap.

VeloSwing

De Thule VeloSwing is een slimme trekhaakoplossing. Met een trekcapaciteit van maximaal 3.000 kg (afhankelijk van de limiet van je camper) kun je er een caravan of zware aanhanger aan hangen. Maar ook dezelfde trekhaakfietsdrager als die je op een personenauto kunt gebruiken. En doordat je ‘m opzij kunt ‘swingen’ – zwenken – blijf je altijd toegang houden tot de achterdeuren of -klep.

Thule VeloSwing_2024_trekhaakDe VeloSwing van Thule.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Op zoek naar het laatste kampeernieuws?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Probeer nu

Praat mee

Praat mee: Deze nieuwe kampeerproducten van Thule liggen in 2024 in de showroom

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht