ACSI FreeLife

Menu

Kleine fles, groot avontuur met Campingaz

Een kampeervakantie begint natuurlijk met een goede voorbereiding. Dus controleer je caravan of camper, maar vooral ook de Campingaz cilinders. Zo ben je goed voorbereid voor grote avonturen met jouw kleine campingaz-fles.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Campingaz

Als je in de buitenlucht een maaltijd klaarmaakt, dan heb je als kampeerder behoefte aan een lichte en veilige gasfles. Dan ben je bij Campingaz aan het juiste adres. De lichte gascilinders bieden een handige en efficiënte oplossing, zonder dat je inlevert op veiligheid en kwaliteit. Ze zijn van hoogwaardig staal en uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologieën.

De draagbare gasflessen kun je makkelijk aansluiten op kooktoestellen en gasbarbecues. De cilinders zijn ontworpen om gaslekken en ongelukken tijdens het gebruik te voorkomen. Veiligheid staat voorop.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Op zoek naar meer kampeerinspiratie?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Probeer nu

Optimaal gemak

De cilinders zijn bovendien milieuvriendelijk, omdat ze na het inwisselen volledig gecontroleerd, hersteld en opnieuw gevuld worden. Ze zijn in twee verschillende maten te koop: 3 kilogram butaangas (904) en 3,75 kilogram butaangas (907). De zelfsluitende veiligheidsklep zorgt voor een stevige verbinding en gemakkelijke ontkoppeling, zelfs bij gedeeltelijke vulling.

Inruilen in heel Europa

Jaarlijks kiezen duizenden kampeerliefhebbers voor de kwaliteit en eenvoudig te gebruiken kookoplossingen van Campingaz. De iconische blauwe gasflessen zijn populair in heel Europa. Vervang je cilinder gemakkelijk door een volle bij een winkel met Campingaz- producten.

Vind jouw verkooppunt op campingaz.com/gasfinder en zet met gemak de perfecte maaltijd op tafel. Wees goed voorbereid en beleef grote avonturen met de kleine cilinders van Campingaz.

Campingaz

Zo groen als gas

Net als thuis kun je ook op de camping niet zonder energievoorziening. Kies je voor gas, maar ga je ook voor duurzaam? Benegas biedt sinds kort de oplossing met een extra lichte gasfles die gevuld is met Biopropaan. Wat houdt Benegas Light Biopropaan precies in? ACSI FreeLife legt het je uit! 

Praat mee

Praat mee: Kleine fles, groot avontuur met Campingaz

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht