ACSI FreeLife

Menu

Weg met die kou op de camping, 8 warmhouders

Het echte lenteweer laat in Nederland helaas nog op zich wachten tijdens deze meivakantie. Hoe zorg je ervoor dat je op de camping dag en nacht warm blijft, zonder dat je de verwarming hoger hoeft te zetten? ACSI FreeLife helpt jou de kampeervakantie door met acht warme kampeerproducten.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
breeze-10-2-pack-terrasverwarmer-orange

1. Warmtekussen

Zo’n warmtekussen komt op de camping maar wat goed uit. Het zit comfortabel en bespaart ook nog eens energie. Bij het Cosipillow warmtekussen zorgt een infrarood warmte-element voor een zachte verwarming. De Cosipillows kan je instellen op drie warmtestanden van 38, 45 en 55 graden. De kussens zijn gemaakt van sunbrella stof. Prijs: € 129.

2. Houd de mood er in

Waarom niet even lekker onder een dekentje kruipen? Met de fleece plaid van In the Mood over je benen of bovenlichaam, geef je jezelf een extra warmte-impuls. De zachte deken is met 130 bij 180 centimeter lekker ruim. De polyester plaids zijn er in negen verschillende kleuren, waaronder licht- en donkerblauw, terracotta, ivoor, fuchsia en honinggeel. Prijs: € 14,95.

3. Dansende verwarming

Hoe kan je je voortent of kampeermiddel knus en goedkoop verwarmen? Met de TenderFlame Breeze bijvoorbeeld. Officieel is het een terrasverwarmer, maar je kan hem ook gebruiken om binnenruimten op te warmen. De TenderFlame met dansende vlam voor nog meer sfeer brandt ongeveer vijf uur lang op 200 milliliter TenderFuel. Prijs: € 49,99.

4. Als een mummy

Voor het slapengaan kan je de verwarming in je kampeermiddel maar beter zo ver mogelijk terugdraaien. Om te voorkomen dat je wakker wordt van de kou, kun je je lekker inwikkelen in zo’n mummy slaapzak. De Cobra 200 van Vango is gevuld met dons en veren en dat komt de isolatie alleen maar ten goede. Prijs: € 249,99.

5. Warme voeten

Zo lang de uiteinden maar goed bedekt zijn. Dat is de belangrijkste les om je warm te houden. De Falke Cosyshoe pantoffels zijn wat dat betreft ideaal voor op de wintercamping. De sloffen met nopjes op de zool zijn gevoerd met merinowol en zijn er in drie kleuren: lichtgrijs, donkerblauw en antraciet. Prijs: € 39.

6. Stoeljas

Voor de voor- en najaarskou komt de badstof stoelhoes van Bardani goed van pas. De zachte stoeljas in antraciet geeft je een warme ruggensteun en beschermt bovendien de campingstoel. De stoelhoes van 125 bij 50 centimeter van badstof is voor € 22,95 ook verkrijgbaar als versie voor een relaxstoel. Prijs; € 16,95.

7. Foetsie met de kou

Een compacte kachel die je overal mee naartoe kan nemen én die geen elektriciteit of gas gebruikt. De Foetsie 229 Petroleumkachel is er zo één. Hij is nog geen halve meter hoog en weegt nog geen 4 kilogram. De Foetsie heeft bovenop een platte plaat waar je iets op kunt zetten, zodat je de kachel ook als warmhouder kunt gebruiken. Prijs: € 89,95.

foetsie-229-petroleumkachel

8. Thermokleding

Wie het echt goed warm wil krijgen, zorgt natuurlijk voor beweging. Om ervoor te zorgen dat je niet klappertandend begint met sporten, draag je Heatkeeper thermokleding. De kleding van dit merk, zowel shirts als leggings, is er voor dames, heren en kinderen en bestaat voor 90 procent uit polyester. Prijs: vanaf
€ 7,99.

Praat mee

Praat mee: Weg met die kou op de camping, 8 warmhouders

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht