ACSI FreeLife

Menu

Camping culinair met de 2-Cook van Cadac

ACSI FreeLife TestTour 2018Uitgebreid koken of snel een eitje bakken? Met de 2-Cook Pro Deluxe van Cadac heb je alles in huis om je op de camping culinair te kunnen uitleven. Tijdens de ACSI FreeLife TestTour 2022 Wallonië ontdekten Eric en Inez van testteam Levensgenieters de mogelijkheden van dit multifunctionele kooktoestel.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Cadac 2-Cook Pro Deluxe_TestTour 2022 Wallonië

De caravans en campers van tegenwoordig zijn uitgerust met de meest luxueuze keukens. Zeker tijdens een warme zomerdag is het alleen niet zo prettig als je binnen staat te stomen. Met de kooktoestellen van Cadac valt er voor de buitenkok heel wat te kiezen.

Een van de populairste toestellen is de 2-Cook Pro Deluxe. “Die kennen we nog niet”, moet Inez van testteam Levensgenieters toegeven. “We koken altijd buiten, dus ik ben benieuwd hoe dit toestel ons bevalt.”

‘Licht, klein en niet te duur’

De 2-Cook is een tweepits toestel met twee traploos verstelbare branders die je afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken. Hij wordt standaard geleverd met twee pandragers, een bak- en grillplaat en een handige draagtas. Om te voorkomen dat de gasvlam tijdens het koken uitwaait, heeft Cadac iets slims bedacht.

De deksel kan je namelijk ook als windscherm gebruiken. Na twee keer kokkerellen op camping Anderegg in Wallonië zijn Eric en Inez helemaal overtuigd. Eric: “Dit is echt een ideaal toestel. Hij is licht, klein en niet te duur. Ik zou hem zo kopen.” De 2-Cook Pro Deluxe is te koop voor € 154,95.

Cadac 2-Cook Pro Deluxe_TestTour 2022 Wallonië_EricWat de ervaren caravanners Eric en Inez betreft is de 2-Cook Pro Deluxe een ideaal kooktoestel voor op de camping.

Praat mee

Praat mee: Camping culinair met de 2-Cook van Cadac

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht