ACSI FreeLife

Menu

Altijd zuiver drinkwater met de slimme waterfilter van Reich

Hoe zorg jij voor zuiver drinkwater in je caravan of camper? Dankzij een microfijn membraan garandeert de myclean®water waterfilter van Reich altijd zuiver drinkwater. Wat is het verhaal achter deze effectieve bacteriebestrijder?

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Waterhygiëne_waterfilter_myclean water

Bijna volledig waterdichte bestrijding van je waterfilter

Toenemende ‘onzichtbare’ verontreinigingen zoals bacteriën of ziektekiemen zijn triggers van veel allergieën en ziekten. Door het ‘opslaan’ van water in de tank wordt de vermenigvuldiging en groei van bacteriën en ziektekiemen verder bevorderd. Om de strijd aan te gaan met deze micro-organismen maken de geneeskunde, voedingsindustrie en waterleidingbedrijven al langer gebruik van het bestrijdende effect van UV-stralen en actieve koolfilters, waarmee bacteriën en ziektekiemen in drinkwater worden gedood.

Reich GmbH past deze bestrijdingsmethode toe in de waterfilter myclean®water. Dit is een filtersysteem voor de mobiele recreatie en behoort tot een reeks technische producten van Reich. Met deze filter aan boord hebben verstekelingen geen kans in je mobiele watervoorziening. Myclean®water bestrijdt micro-organismen zoals bacteriën. Denk hierbij aan legionella, E. coli en schimmels. Met zijn microfijne membraan zorgt het filter ervoor dat 99,99999 procent van de bacteriën wordt tegengehouden en heb je onderweg altijd zuiver drinkwater.

Deelbaar filterhuis

In het huis van de filter bevindt zich een wisselbaar filterpatroon, dat je na een gebruiksperiode van twaalf maanden moet wisselen. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar: als inbouwset en als vulset. De vulset wordt vóór de watertank geplaatst en heeft een Gardena® aansluiting.

De inbouwset (leverbaar met slangtules of UniQuick aansluiting) wordt in de waterleiding ná de watertank geplaatst. Zo vormt myclean®water een barrière voor ziektekiemen en vuildeeltjes voor het gehele watersysteem. Het microfijne membraan binnenin het filterpatroon zorgt ervoor dat bacteriën en deeltjes met een diameter groter dan 0,2 micrometer worden tegengehouden. De myclean®water waterfilter is als vulset online verkrijgbaar vanaf € 99.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Op zoek naar meer kampeerinspiratie?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Probeer nu

Praat mee

Praat mee: Altijd zuiver drinkwater met de slimme waterfilter van Reich

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht