ACSI FreeLife

Menu

Vuilwatertanks; een vergelijkingstest

Het valt nog niet zo mee om een geschikte vuilwatertank te vinden. Hoe zit het bijvoorbeeld met de wieltjes? Je wil ten slotte niet met een rammeltank over de camping lopen. ACSI FreeLife nam acht vuilwatertanks onder de loep.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
vuilwatertanks

De ene vuilwatertank is de andere niet. Maar welke is de beste keus voor jou? Die vraag rees toen bleek dat de vuilwatertank van onze redactiecaravan op wonderlijke wijze de benen had genomen op een camping. De tank is nooit teruggevonden en dus moesten we op zoek naar een nieuwe. ACSI FreeLife heeft er alvast acht voor jou geselecteerd en uitgebreid met elkaar vergeleken.

Acht vuilwatertanks

De Aquamobil junior van Kilian is een tank op wieltjes met een inhoud van 25 liter en een uittrekbare draaggreep. De Berger Taxi heeft eveneens een inhoud van 25 liter.

De Comet Afvalwatertaxi kan 25 liter aan en heeft een opening aan de zijkant (DIN 96) met een opener en een opening aan de bovenkant (DIN 61). In de platte vuilwatertank van Wastemaster kun je 38 liter kwijt.

De Mobil Tank van Fusion heeft een inhoud van 22 liter.  In de Fiamma Roll-Tank 23 W past 23 liter. Met zijn 50 x 33 x 25 centimeter past hij in iedere disselbak.

De Roll-Tank 40 W van Fiamma meet 81 x 41 x 20 centimeter en heeft een inhoud van 40 liter. De Aquamobil van Carysan behoort met zijn inhoud van 35 liter tot de grotere vuilwatertanks.

Prijzen

Ben jij benieuwd hoe deze acht modellen scoren? In ACSI FreeLife 6-2016 worden de verschillende vuilwatertanks uitgebreid beoordeeld. In dit nieuwste nummer van ACSI FreeLife per abuis de verkeerde prijzen vermeld. Tijd om dat recht te zetten. Daarom zetten we hieronder nog even de juiste prijzen op een rijtje.

  • Aquamobil junior: € 52,99
  • Berger Taxi: € 55,99
  • Comet Afvalwatertaxi: € 62,99
  • Wastemaster: € 87,95
  • Mobil Tank: € 63,70
  • Fiama Roll-Tank 23 W: € 37,99
  • Fiama Roll-Tank 40 W: € 74,90
  • Acquamobil: € 64,90

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Vuilwatertanks; een vergelijkingstest

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht