ACSI FreeLife

Menu

Truma Aventa Comfort dakairco

Vakantie: zon, lekker weer, een hoge temperatuur. Caravans en campers warmen al bij geringe zonnestralen op en de lucht in het kampeermiddel kan dan heet en benauwend worden.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

Een krachtige airconditioner zorgt onderweg op elk moment voor aangename temperaturen en een ideaal ruimteklimaat.

Airco’s speciaal voor caravan en camper

Speciaal voor de toepassing in caravans en kampeerauto’s zijn er airconditioners ontwikkeld die de temperatuur en de luchtvochtigheid in balans houden. Dit betekent dat hoe hoger de interieurtemperatuur is, hoe lager de luchtvochtigheid zou moeten zijn. Want bij een droge lucht kan het lichaam de overtollige warmte beter aan de omgevingslucht afgeven.

Truma Aventa Comfort

Systemen van Truma bijvoorbeeld koelen en ontvochtigen de lucht efficiënt. De Truma Aventa Comfort is met zijn 33 kilogram het lichtste apparaat in zijn vermogensklasse. Met een nieuw soort luchtfiltersysteem reinigt het apparaat de binnenlucht.

De airco heeft een nachtstand met een stille ventilatorfunctie om geluidsoverlast te beperken, een infrarood-afstandsbediening met klok en timer voor een makkelijke bediening, een luchtverdelerunit die in twee kleuren leverbaar is en led-verlichting. De Truma Aventa Comfort is eenvoudig in onderhoud en snel ingebouwd in de dakuitsparing. De airco is geschikt voor voertuigen tot ongeveer 7,5 meter lengte.

Voor een Truma Partner bij jou in de omgeving, kijk je op de website van Truma.

Confidental Infomation