ACSI FreeLife

Menu

Navigatiesysteem voor kampeerder

Een navigatiesysteem dat waarschuwt voor bruggen, smalle dorpskernen, steile hellingen, scherpe bochten en plekken waar gevaarlijke zijwind staat. De Ventura ACSI Pro S2500 is een navigatiesysteem dat speciaal ontwikkeld is voor de caravan en camper.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
10
10
ReactiesPraat mee
venturaproacsi

De compacte S2500 is het nieuwste draagbare navigatiesysteem met gratis updates.

Navigatiesysteem

Op basis van hoogte, lengte, breedte, gewicht en type voertuig van je caravan of camper berekent het Ventura navigatiesysteem een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat je veilig op je plaats van bestemming komt.

In de Ventura zijn de databases opgenomen van ACSI, Reisemobil’s Bordatlas en Camper Stop van Facil-en-Route met meer dan 20.000 camperplaatsen en campings in 31 landen.  Het is ook mogelijk om te zoeken naar camping of camperplaats met speciale voorzieningen zoals bijvoorbeeld: zwembad, douche, warm water, wastafels, droogtrommels, wasmachines, discotheek, fitnessruimte, restaurants en meer. De camping of camperplaats wordt na de keuze vaak getoond met een bijbehorende foto. Als je de gewenste camping of camperplaats hebt gevonden, leidt de Ventura de weg ernaartoe.

Korting met ACSI Club ID

Naast navigeren op postcode en plaats, kun je ook navigeren op coördinaten of afslagnummers van de snelweg. De Ventura maakt gebruik van de nieuwste en verbeterde Navteq kaarten.  Snelwegknooppunten, rijbaan instructies, snelheid, nuttige plaatsen en een route klok zitten ook in het systeem geïntegreerd. De S2500 wordt geleverd met een 10,9 cm LCD touchscreen. Het systeem is verkrijgbaar in de ACSI Webshop voor € 339. ACSI Club ID leden betalen € 319.

Praat mee

 1. WG
  Wim van Gardingen

  Betreft Snooper Ventura s6800 Na aankoop, twee en een half jaar geleden bij Vesluys in Schijndel, alleen maar ellende met laden. Hij stopt na willekeurige tijd tijdens het navigeren en dit al meteen vanaf aankoop. Versluys zegt mij niet meer te kunnen helpen omdat zij geen dealer meer zijn. Na twee keer een nieuwe lader à 44,95 te hebben gekocht nog steeds hetzelfde probleem. Bij Snooper UK krijg ik geen gratis service omdat mijn toestel intussen buiten de garantie valt. Zij hebben er geen boodschap aan dat het toestel reeds meteen na aankoop in de eerste de beste vakantie weigerde. Ik vind het schandalig dat men mij niet helpt. Los van de laadproblemen die ik heb vind ik hem ook nog eens slecht navigeren. Hoe vaak ik, ondanks mijn camperinstellingen, toch nog kleine straatjes in word gestuurd is verre van prettig. Mijn advies: niet kopen. Veel te duur voor slecht apparaat en gebrek aan service.

  Reageer
  0
  1
  1. eb
   eduard boeckx

   snooper S6800 zelfde probleem. het toestel werkt dan wel of dan niet. Men kan er niet op rekenen. service nergens.

   Reageer
   0
   0
 2. R
  R.Zaaijer

  Zoek een campernavigatie met info tolwegen en foto camperplaatsen en campings.

  Reageer
  0
  0
 3. Katinka Schippers

  Handig om te weten dat er dus wel systemen bestaan met de mogelijkheid om de achteruitrijcamera automatisch in te schakelen. De geteste exemplaren uit het artikel hebben deze mogelijkheid niet standaard. Zoals het nu in de tekst van het artikel staat omschreven wekken we de indruk dat alle mobiele apparaten die mogelijkheid niet bieden. Excuses daarvoor. Fijn dat u ons er op wijst, dat houdt ons scherp.

  Reageer
  0
  0
 4. MA

  In de Freelife van maart 2016 bij de test van navigatiehulpjes schrijft u het volgende:
  Mobile apparaten hebben niet de mogelijkheid om automatisch de achteruitrijcamera in te schakelen.
  Ik heb echter een MIO navigatiesysteem met achteruitrijcamera, de camera zit aangesloten op de achteruitrijverlichting van de camper. Zodra ik de camper in zijn achteruit zet, schakelt het navigatie systeem de navigatie uit en krijg ik het beeld van de camera. Als ik hem weer terug zet in een andere versnelling, komt de navigatie weer terug. Mijn systeem is de Mio Spirit 6970 LM Truck.

  Reageer
  0
  0
 5. h
  hjabrahamse

  heb deze navigator sinds 2 jaar . laatste vakantie stopte de navigator er mee ‘
  geeft alleen nog opstart beeld van snooper en acsi aan .verder niets. weet iemand waar ik voor reperatie terecht kan.???

  Reageer
  0
  0
 6. H

  Nadelen zijn : klein scherm, geen bluetooth ontvanger voor achteruitrijcamera

  Reageer
  0
  0
 7. d
  d.v.hartingsveldt

  Geeft hij ook tol en niet tolwegen aan .
  Heeft hij geen moeite met een lengte van 14 meter ,camper plus auto .
  Bij andere navigatiesystemen lukt dat niet
  Bij voorbaat dank

  Reageer
  0
  0
 8. cm
  c a maasland

  Heeft dit Nav. systeem ook wandel en fiets mogelijkheden?

  Reageer
  0
  0
  1. Dit systeem heeft geen speciale opties voor wandelen of fietsen. Je zou eens kunnen kijken naar systemen van de merken Garmin en Mio.

   Reageer
   1
   0

Praat mee: Navigatiesysteem voor kampeerder

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht