ACSI FreeLife

Menu

3 accessoiretips voor jouw caravan of camper

Nu de kampeerbeurzen dit najaar niet doorgaan, is het wel zo fijn om te weten wat voor nieuwe accessoires er uit zijn. ACSI FreeLife geeft jou wegwijs met drie handige producten waarmee jij je kampeercomfort nog verder vergroot.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
accessoire helinox table one solid top campingtafel

1. Dakairco- en verwarming in één

Heb je een grote caravan of camper van 7 meter of langer? Dan is de Dometic FreshJet 3000 een interessante optie om het binnenklimaat te verbeteren. Deze dakairco zorgt zowel voor verkoeling als voor verwarming van je kampeermiddel. De FreshJet 300 weegt slechts 26 kilogram en is voorzien van onder andere led-sfeerverlichting en een tweecilinder omvormer om zo efficiënt en stil mogelijk te kunnen werken.

Verkrijgbaar bij o.a. tachoparts.nl voor €2.689 

2. Draadloos opladen in je camper

Waar is de oplader? Met alle elektrische apparaten van tegenwoordig wil je zo snel mogelijk je smartphone kunnen tanken. Apple of Android, de Carica laad je telefoon draadloos op en is speciaal bedoeld voor Fiat Ducato-campers. Je plaatst je smartphone op het laadstation en het batterijpercentage loopt weer op.

De Carica past perfect in het dashboard van een Fiat Ducato, zonder dat het systeem in botsing komt met de grote displays van sommige nieuwere multimedia-navigatiesystemen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je mobiele telefoon tijdens het rijden eruit glijdt of wegglijdt. Het afsluitbare deksel voorkomt dat.

Verkrijgbaar bij o.a. acr-helmond.nl voor € 149

3. Ultralichte campingtafel

Kan jouw kampeeruitzet nog wel een nieuwe campingtafel gebruiken? Dan is de multifunctionele One Solid Top van Helinox wellicht iets voor jou. De tafel heeft een aluminium frame met een draagvermogen van 145 kilogram. Het tafelblad is van HPL, een combinatie van papierpulp en fenolhars met een harde toplaag van melaminehars. Daardoor heb je een ultralichte campingtafel in handen van iets meer dan 2,2 kilogram die je eenmaal ingeklapt weinig ruimte inneemt. De tafel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Verkrijgbaar bij onder andere bergfreunde.nl voor € 139,95

Praat mee

  1. l

    aMfGBgnZqi

    Reageer
    0
    0

Praat mee: 3 accessoiretips voor jouw caravan of camper

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht