ACSI FreeLife

Menu

Vakantie met Fendt Tendenza 465 SFB

Afgelopen zomer stuurden we een testgezin naar Duitsland met de Fendt Tendenza 465 SFB. Ben jij benieuwd hoe de familie van drie de caravan beoordeelt?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
20130808 130236 620 325

Signalement

Merk
Fendt
Model
Tendenza 465 SFB
Onderstel
Chassis met V-dissel en Al-Ko ATC
Banden
195/70 R 15 C
Testjaar
2014
Gewicht
Maximaal toelaatbaar gewicht 1500 kg, rijklaar gewicht 1294 kg
Basisprijs
20900

Lees dan de Leeftest in het februari/maart nummer van ACSI FreeLife Magazine.

Fendt Tendenza met Performance-pakket

Zelden reed er een beter uitgeruste testcaravan het wagenpark binnen bij ACSI FreeLife. Dit was geen speciaal gepimpt testmodel, maar de Tendenza 465 SFB met het Performance-pakket. Dit pakket is in de Nederlandse uitvoering niet standaard verkrijgbaar, maar bij de dealer kun je altijd terecht om bepaalde opties zoals een luifel, rangeerhulp, een gasregelaar of een mediacentrum met radio en tv te overleggen.

Ligcomfort

Zijn verschijning was niet de enige reden dat de testfamilie Dettling spontaan onder de indruk was van de Fendt Tendenza. De meubels met Samt-Ulme-dessin en lichtbeige gelakte kleppen zorgen in combinatie met de kussens en de vloerbedekking voor een harmonieus geheel.

De basisinrichting is weliswaar voor twee personen bedoeld, maar de familie van drie heeft de proef op de som genomen met de zitgroep die omgebouwd kan worden tot bed. Ondanks de voorgevormde rugleuningen was dochter Sara erg tevreden over het ligcomfort. De ouders Peter en Elvi hadden niets te klagen want hun tweepersoonsbed had een schuimmatras op een lattenbodem met flexibele latten. “Ook op de breedte van het bed valt niets aan te merken”, vonden beide testers.

Ook over de bergruimte, de wegligging en het interieur heeft de familie een duidelijke mening. Die lees je in het februari/maart nummer van het ACSI FreeLife Magazine.

bestel magazine

 

 

Praat mee

 1. M

  Hierbij een reactie om de kwaliteit van de Fendt caravan door te geven. Ik ben in het bezit van een Fendt Diamant 1996 410 dus 19 jaar oud.
  Voor de eerste keer een service beurt laten doen en het enigste wat er aan mankeerde was dat een remschoen was gescheurd, dus nieuwe rem schoenen gemonteerd en hij kan er weer tegen. Alle lof over de kwaliteit van de Fendt.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Vakantie met Fendt Tendenza 465 SFB

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht