ACSI FreeLife

Menu

Sterke voorstelling van Fendt

Verfijnde techniek in een fraai jasje, zo laat de nieuwste Fendt-caravan zich perfect samenvatten. Onze experts zijn alvast laaiend enthousiast over de Fendt Bianco Selection 465 SFB.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Fendt Bianco Mutschler 002 2

Signalement

Merk
Fendt
Model
Bianco Selection 465 SFB
Onderstel
Al-Ko geknikte as, V-dissel
Banden
195/ 70 R 15 C met stalen velgen
Testjaar
2015
Gewicht
Rijklaar gewicht 1284 kg, max. toelaatbaar totaalgewicht 1500 kg
Basisprijs
20750

Met de Bianco Selection breidt Fendt zowel zijn middensegment als kleurengamma uit. Niet van buiten, want daarin herken je direct de uitgekiende Fendt-merkidentiteit. Maar van binnen heeft Fendt de nieuwe Bianco uitgedost met het zogenaamde ‘Fluweel Iepen’ meubilair in een mooie duotone en met ‘Remo’ stoffering. De lichte meubelfronten geven de caravan een zekere luchtigheid.

Klassieke tijdloosheid

Voor onze proftest mogen we beschikken over een 465 SFB, een echte caravan-voor-twee met achterin een rondzitgroep en voorin de combinatie van slaapgedeelte en toiletruimte. De Fendt Bianco Selection is standaard voorzien van stabilisatorkoppeling AKS, disselafdekking, lampen in led-uitvoering en een voortentlamp boven de toegangsdeur. De Fendt-vorm heeft ondertussen een echte klassieke tijdloosheid,  zo vinden onze experts.

Topidee

“Wat een topidee om de boiler inclusief aftapkraan onder te brengen in de wastafel! Daar zit de boiler niet in de weg, kan er geen bagage tegenaan bonken en kun je er heel makkelijk bij.” Dat laatste geldt ook voor de gaskraan in de keuken. De grote driepits kookplaat heeft bovendien een grote glazen spetterbescherming, waardoor je onbekommerd in de zitgroep pal ernaast kunt zitten terwijl er iemand al zijn kookkunsten in de strijd gooit.

Fendt Bianco: Ruim en modern

De zitgroep achterin oogt gezellig. De plafondlamp met drie led-spots, het blauwe achtergrondlicht en de lampen in de hoeken creëren een warme, intieme sfeer. De heftafel is groot genoeg en staat heel stevig op zijn ene poot. De bovenkastjes hebben opstaande randjes, op de legplanken eronder kun je veel kleine spullen kwijt. Er is sowieso veel bergruimte aan boord van de Bianco.

Wat zijn alle specificaties van de Bianco Selection 465 SFB? Vonden de experts nog kritiekpunten? Hoe zit het met de keuken en het toiletgedeelte? In de 2-2015 editie van ACSI FreeLife magazine lees je er alles over.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Sterke voorstelling van Fendt

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht